מאצ'ה ופיסטוק-הליבוט מצופה בפיסטוק
גשו לסופר וקנו גרידת לימון, חמאה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פיסטוק קלוקל הליבוט, הליבוט מצופה פיסטוק ברוטב תפוז דם, ו גלידת פיסטוק ומאצ'ו אבוקדו.
הוראות
מניחים פיסטוקים על תבנית אפייה קטנה, טוסט עד השחמה כתמים, על 3 דקות.
בואו מגניב. טוחנים פיסטוקים, מאצ ' ה וסוכר במעבד מזון עד שהאגוזים קצוצים בגסות, כ -15 שניות.
מוסיפים פירורי לחם, חמאה מומסת וגרידת לימון; מעבדים עד לשילוב( אך לא משחה), כ -10 שניות. ציפוי העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.קו גיליון אפייה עם נייר קלף; נייר גריז עם חמאה. דגים העונה קלות בכל רחבי עם מלח ופלפל. טפיחה 1/4 של תערובת אגוז באופן שווה על גבי כל פילה.
מניחים פילה על גיליון מוכן.
אופים עד אטום במרכז, 810 דקות.