גשו לסופר וקנו חזיר טחון, טופו, אטריות lo mein, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מבשלים את הספר: אטריות סובה עם חצילים ומנגו, מבשלים את הספר: סרטנים ואטריות אורז, הסעודה האחרונה של צ'ול לי לוק, ו מבשלים את הספר: אטריות ביצים עם פול, כרישה, ומורל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת ווק או כבד, עמוק sauté על חום גבוה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר ו sauté במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
3
מוסיפים את הבצלים הירוקים ואת חזיר הקרקע ומבשלים עד החזיר הוא השחמה, על 5 דקות.