מבשלים את הספר: גזר קלוי וניוקי ריקוטה עם חמאת Herbed
לבשל את הספר: גזר קלוי ניוקי ריקוטה עם חמאת Herbed יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. זה מנות ראשונות יש 481 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, אגוז מוסקט, פרמזן-רג'יאנו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: ריקוטן טרי רביולי ביצה עם חמאה חומה, מבשלים את הספר: לזניה עם ריקוטן כרובית קלוי ותרד, ו מבשלים את הספר: עוף צלוי עם חמאת עגבניות.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הגזר בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת או מחבת צלייה רדודה, וטפטוף 1 כף שמן זית עליהם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מפזרים קצת מלח וזורקים עם מרית. צולים את הגזר במשך 30 עד 40 דקות, או עד שהם מכרז לחלוטין משחימים כתמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4
הסר מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחממים את החמאה במחבת המונחת על אש בינונית. כאשר החמאה נמסה ומתחילה לרחוש, מערבבים בצלצלי שאלוט וסוט, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 5 דקות, או עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הגזרים הקלויים וזורקים כדי לשלב אותם עם שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
7
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
8
להעביר את הגזר למעבד מזון ולעבד עד חלקה למדי (כמה ביטים קטנים טובים מרקם). לגרוף את מחית גזר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
מחית גזר
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיף את ריקוטה, חלמונים ביצה, Parmigiano, ½ כפית מלח, אגוז מוסקט, וכמה טחנות של פלפל. מערבבים בעדינות את הקמח ¼ כוס, דואגים לשלב הכל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
זנים של פטריות
לפי עוגה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
מניחים כף קמח בקערה רדודה. יש שתי כפות סטנדרטיות בהישג יד. עם כפית אחת, לגרוף על 1 כף של תערובת הגזר ולאחר מכן להעביר אותו לכפית השנייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
להעביר את התערובת הלוך ושוב כמה פעמים כדי לעזור לעצב את התערובת לתוך כדור (זה לא צריך להיות עגול לחלוטין). בעדינות לזרוק את הכדור לתוך קערה של קמח מעיל אותו קלות. ואז לגלגל את הכדור בין כפות הידיים שלך כדי לייצר גוש ערמונים בגודל.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
העברה לגיליון אפייה/מגש מקומח קל. חזור עד שהשתמשת בכל התערובת. אתה צריך בסופו של דבר עם 32 עד 36 ניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
13
להביא סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
14
כדי להפוך את חמאת herbed: להמס את החמאה במחבת קטנה להציב על חום בינוני-נמוך. כאשר החמאה נמסה ומתחילה לרחוש, מערבבים בעשבי תיבול ומבשלים, ערבוב מדי פעם, רק לכמה דקות, או עד החמאה לקחה על הטעם של עשבי תיבול.
הסר מהחום. כפית חלק מחמאת הערווה לתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את כל הניוקי בשכבה אחת צפופה. הגדר את המנה ליד התנור.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
16
כאשר המים רותחים, בזהירות טיפה חצי ניוקי לתוך הסיר. מכסים את הסיר עד שהמים חוזרים לרתיחה, ואז לחשוף ולבשל את הניוקי במשך כ 5 דקות. הם יצופו למעלה כשהם כמעט יסיימו. באמצעות רחפן או כף גדולה מחוררת, להסיר את הניוקי לתבנית אפייה מוכנה. מבשלים את הניוקי הנותרים באותו אופן ומוסיפים אותם לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
Skimmer
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
17
טפטף את יתר החמאה על הניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
18
מפזרים את כוס הפרמז ' יאנו ¼ על ניוקי ומניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
ניוקי
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
19
אופים את הניוקי במשך כ 15 דקות, או עד שהם חמים לאורך והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
20
מגישים באופן מיידי. להעביר גבינה נוספת ליד השולחן.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 48 דולר לבקבוק.