מבשלים את הספר: דג שחור קלוי עם זיתים ומרווה
אם יש לכם פילה על דג שחור, פלפל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו מבשלים את הספר: זיתים ממולאים מטוגנים, מבשלים את הספר: צלוי צלעות חזיר עם רוזמרין ומרווה, ו לבשל את הספר: ריזוטו עם פטריות, זיתים, כרישה (מתכונים דומים).
הוראות
טפטוף 1 כף השמן לתחתית גיליון אפייה. לסדר את פילה דגים, עור בצד למטה, במחבת. לתבל את הדגים בנדיבות עם מלח ופלפל. קרע את עלי המרווה לחתיכות קטנות ומפזר על הדגים. מפזרים את הזיתים למעלה ומסביב לדגים.
לטפטף את הדגים עם הנותרים 2 כפות שמן.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים עד שהדגים פשוט אטומים. 8 עד 10 דקות. לסחוט את מיץ הלימון על הדגים ולאבק את הפילה עם טורקית (Urfa) או פלפל חלב. לסיים עם רסס קל של שמן טוב, אם תרצה.