קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

מבשלים את הספר: דג שחור קלוי עם זיתים ומרווה

מבשלים את הספר: דג שחור קלוי עם זיתים ומרווה
אם יש לכם פילה על דג שחור, פלפל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו מבשלים את הספר: זיתים ממולאים מטוגנים, מבשלים את הספר: צלוי צלעות חזיר עם רוזמרין ומרווה, ו לבשל את הספר: ריזוטו עם פטריות, זיתים, כרישה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
טפטוף 1 כף השמן לתחתית גיליון אפייה. לסדר את פילה דגים, עור בצד למטה, במחבת. לתבל את הדגים בנדיבות עם מלח ופלפל. קרע את עלי המרווה לחתיכות קטנות ומפזר על הדגים. מפזרים את הזיתים למעלה ומסביב לדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לטפטף את הדגים עם הנותרים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מעבירים את המחבת לתנור וצולים עד שהדגים פשוט אטומים. 8 עד 10 דקות. לסחוט את מיץ הלימון על הדגים ולאבק את הפילה עם טורקית (Urfa) או פלפל חלב. לסיים עם רסס קל של שמן טוב, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חאלבפלפל חאלב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות