מבשלים את הספר: לחם התירס של משפחת טרומן קפוטה
מבשלים את הספר: לחם התירס של משפחת טרומן קפוטה עשוי להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 223 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. אם יש לכם טפטוף בייקון, סודה לשתיה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: ארוחה משפחתית צ'יזבורגרים, לבשל את הספר: ורמונט מייפל-ממותק Cornbread, ו מבשלים את הספר: סלט Cornbread של קרולין מקלמור.
הוראות
מניחים את החמאה או טפטוף במחבת ברזל יצוק 10 אינץ'; מניחים אותו בתנור.
מערבבים את הביצים ואת חלב החמאה בקערה קטנה או כוס מדידה, לטאטא יחד היטב עם מזלג.
בקערה בינונית, לשלב את הסוכר, מלח, סודה לשתייה, קמח תירס; מערבבים היטב לשלב.
מערבבים את תערובת הביצים לתוך החומרים היבשים, מכים רק עד החומרים היבשים הם לחות ולא יותר.
משוך את המחבת מהתנור. זה צריך להיות חם, עם רוחש השומן. סובב את המחבת למעיל. להעביר במהירות הבלילה למחבת; לחזור מחבת לתנור.
אופים עד השחמה מתרחק מחבת, 20 עד 25 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schloss Vollrads ריזלינג Spatlese. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.