קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

מבשלים את הספר: עוגיות סוכר קלאסיות

מבשלים את הספר: עוגיות סוכר קלאסיות
לבשל את הספר: עוגיות סוכר קלאסי הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, קמח לא סופג, בתוספת 2 כפות סוכר, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: תרד מוקרם קלאסי, לבשל את הספר: Neo-Classic Croque Monsieur, ו מבשלים את הספר: כנפי באפלו קלאסיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקמח, 3/4 כוס הסוכר, ואת המלח בקערה של מערבל לעמוד להכות על מהירות נמוכה במשך 15 שניות, רק כדי למזג את החומרים. אתה יכול גם להשתמש מערבל יד וקערה בינונית, אם כי זה עלול לקחת קצת יותר זמן כדי להשיג את אותן תוצאות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את החמאה ומערבבים נמוך עד שהחמאה נשברת לחתיכות זעירות, 2 עד 3 דקות. להפוך את המיקסר בינוני נמוך ומערבבים עד התערובת יוצרת גושים קטנים על גודל אפונה, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
בקערה קטנה, מקציפים יחד את חלמוני הביצה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיף את תערובת הביצים לתערובת החמאה ומתמזג על בינוני-נמוך עד שהבצק מגיע יחד כדי ליצור כמה גושים גדולים. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה ללוש מספר פעמים, רק כדי להביא אותו יחד. מחלקים את הבצק לשניים ומעצבים כל חצי לדיסק בעובי של 1/2 אינץ'. לעטוף את הדיסקים פלסטיק להכניס למקרר במשך כ 30 דקות, או עד קר אבל עדיין גמיש.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
5
מניחים דיסק אחד של בצק בין שני גיליונות קלף או נייר שעווה רול 1/8 אינץ ' עבה. אם הבצק נסדק כאשר אתה מתחיל להתגלגל, זה יכול להיות קר מדי,
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
תן לו לעמוד במשך 10 דקות, ואז לנסות שוב-בצק זה מתגלגל בקלות רבה כאשר הוא בטמפרטורת החדר מגניב. מודעות שאתה מגלגל, הקלף יקמט, במיוחד בתחתית. כשזה קורה, לקלף את נייר הקלף העליון, להחליק את כל קמטים, ומניחים אותו בחזרה על הבצק. הפוך את הבצק וחזור עם הנייר בצד השני. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת מספר פעמים במהלך תהליך מתגלגל.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
7
שימו לב: הבצק יכול גם להיות מגולגל על משטח עבודה מקומח קלות, אך הקפידו להבריש ולעודף את הקמח מהחלק העליון והתחתון של הבצק לפני הצינון והאפייה (שיטת נייר הקלף קלה ונקי יותר).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
8
מניחים את הבצק מגולגל, עם הקלף עדיין מחובר, על תבנית אפייה ולהעביר למקרר כדי להירגע במשך 30 דקות. חזור עם הדיסק הנותר של בצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
הסר את הקלף מהחלק העליון והתחתון של חתיכת בצק מגולגלת ומניח את הבצק על משטח העבודה שלך. קו גיליון האפייה עם נייר קלף חדש. השתמש חותכי עוגיות לחתוך את הבצק לצורות הרצויות ולהעביר את הגיליון מצופה קלף, מרווחים את העוגיות על 1 1/2 אינץ ' זה מזה. ערם את העוגיות על מחבת הסדין עם פיסת נייר קלף בין כל שכבה. שאריות בצק ניתן ללוש בעדינות ולאחר מכן rerolled, אבל ככל שהם rerolled, פחות רך את העוגיות, כך אסטרטגית למקם חותכי העוגיות שלך להשאיר כמה שיותר שאריות ככל האפשר. חזור עם שאר גיליון הבצק. צנן את צורות החיתוך בעוד התנור מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מחממים התנור ל 191° ומניחים מתלה תנור במרכז.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מפזרים את העוגיות על כל תבנית אפייה עם כמה הנותרים 2 כפות סוכר (אתה לא יכול להשתמש בכל זה) רק לפני שהם נכנסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
אופים מחבת אחת בכל פעם, מסובב את הסדין בערך באמצע, במשך 10 עד 13 דקות, עד חום זהוב בהיר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
העברה למתלה להתקרר לחלוטין. חזור עם צורות העוגייה הנותרות. לקשט את העוגיות לפי הצורך או להשאיר אותם פשוט ופשוט.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
14
אחסון טיפים: העוגיות ניתן לאחסן במיכל אטום, שכבות בין גיליונות קלף או נייר שעווה, בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים