מבשלים את הספר: עוגיות סוכר קלאסיות
לבשל את הספר: עוגיות סוכר קלאסי הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, קמח לא סופג, בתוספת 2 כפות סוכר, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: תרד מוקרם קלאסי, לבשל את הספר: Neo-Classic Croque Monsieur, ו מבשלים את הספר: כנפי באפלו קלאסיות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקמח, 3/4 כוס הסוכר, ואת המלח בקערה של מערבל לעמוד להכות על מהירות נמוכה במשך 15 שניות, רק כדי למזג את החומרים. אתה יכול גם להשתמש מערבל יד וקערה בינונית, אם כי זה עלול לקחת קצת יותר זמן כדי להשיג את אותן תוצאות.
מוסיפים את החמאה ומערבבים נמוך עד שהחמאה נשברת לחתיכות זעירות, 2 עד 3 דקות. להפוך את המיקסר בינוני נמוך ומערבבים עד התערובת יוצרת גושים קטנים על גודל אפונה, 2 עד 3 דקות יותר.
בקערה קטנה, מקציפים יחד את חלמוני הביצה ווניל.
מוסיף את תערובת הביצים לתערובת החמאה ומתמזג על בינוני-נמוך עד שהבצק מגיע יחד כדי ליצור כמה גושים גדולים. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה ללוש מספר פעמים, רק כדי להביא אותו יחד. מחלקים את הבצק לשניים ומעצבים כל חצי לדיסק בעובי של 1/2 אינץ'. לעטוף את הדיסקים פלסטיק להכניס למקרר במשך כ 30 דקות, או עד קר אבל עדיין גמיש.
מניחים דיסק אחד של בצק בין שני גיליונות קלף או נייר שעווה רול 1/8 אינץ ' עבה. אם הבצק נסדק כאשר אתה מתחיל להתגלגל, זה יכול להיות קר מדי,
תן לו לעמוד במשך 10 דקות, ואז לנסות שוב-בצק זה מתגלגל בקלות רבה כאשר הוא בטמפרטורת החדר מגניב. מודעות שאתה מגלגל, הקלף יקמט, במיוחד בתחתית. כשזה קורה, לקלף את נייר הקלף העליון, להחליק את כל קמטים, ומניחים אותו בחזרה על הבצק. הפוך את הבצק וחזור עם הנייר בצד השני. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת מספר פעמים במהלך תהליך מתגלגל.
שימו לב: הבצק יכול גם להיות מגולגל על משטח עבודה מקומח קלות, אך הקפידו להבריש ולעודף את הקמח מהחלק העליון והתחתון של הבצק לפני הצינון והאפייה (שיטת נייר הקלף קלה ונקי יותר).
מניחים את הבצק מגולגל, עם הקלף עדיין מחובר, על תבנית אפייה ולהעביר למקרר כדי להירגע במשך 30 דקות. חזור עם הדיסק הנותר של בצק.
הסר את הקלף מהחלק העליון והתחתון של חתיכת בצק מגולגלת ומניח את הבצק על משטח העבודה שלך. קו גיליון האפייה עם נייר קלף חדש. השתמש חותכי עוגיות לחתוך את הבצק לצורות הרצויות ולהעביר את הגיליון מצופה קלף, מרווחים את העוגיות על 1 1/2 אינץ ' זה מזה. ערם את העוגיות על מחבת הסדין עם פיסת נייר קלף בין כל שכבה. שאריות בצק ניתן ללוש בעדינות ולאחר מכן rerolled, אבל ככל שהם rerolled, פחות רך את העוגיות, כך אסטרטגית למקם חותכי העוגיות שלך להשאיר כמה שיותר שאריות ככל האפשר. חזור עם שאר גיליון הבצק. צנן את צורות החיתוך בעוד התנור מתחמם.
מחממים התנור ל 191° ומניחים מתלה תנור במרכז.
מפזרים את העוגיות על כל תבנית אפייה עם כמה הנותרים 2 כפות סוכר (אתה לא יכול להשתמש בכל זה) רק לפני שהם נכנסים לתנור.
אופים מחבת אחת בכל פעם, מסובב את הסדין בערך באמצע, במשך 10 עד 13 דקות, עד חום זהוב בהיר.
העברה למתלה להתקרר לחלוטין. חזור עם צורות העוגייה הנותרות. לקשט את העוגיות לפי הצורך או להשאיר אותם פשוט ופשוט.
אחסון טיפים: העוגיות ניתן לאחסן במיכל אטום, שכבות בין גיליונות קלף או נייר שעווה, בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.