מבשלים את הספר: עוגיות רוסיות בשחור לבן
מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. לך לחנות ותביא אבקת קקאו, ליקר קפה, ליקר קפה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מבשלים את הספר: עוגיות שחור ולבן, מבשלים את הספר: עוגיות חמוציות ושוקולד לבן, ו לבשל את הספר: סלט לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
בקערה בינונית מנפים יחד את קמח העוגה, קמח לכל מטרה, אבקת אספרסו מיידית, סודה לשתייה ומלח.
בקערה גדולה, לנצח את החמאה ואת הסוכר עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 3 דקות.
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם ופעימה עד incorporated.
מערבבים את חלב החמאה ואת ליקר הקפה בכוס מדידה נוזלית. בהדרגה מוסיפים את תערובת הקמח ואת תערובת החמאה לתערובת החמאה בשלוש תוספות, החל וכלה בקמח. מקציפים רק כדי לשלב לאחר כל תוספת, לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
זרוק שישה גדול (כ 1/3 כוס) כפות של הבלילה על כל תבנית אפייה, ריווח אותם על 3 סנטימטרים זה מזה.
אופים במשך 15 עד 18 דקות עד צמרות העוגיות נפוחות ואת צמרות האביב בחזרה כאשר נלחץ קלות.
להעביר עוגיות מתלה תיל ולאפשר להם להתקרר לחלוטין.
כדי להפוך את הדובדבן, לשלב את הממתקים סוכר, סירופ תירס, 1 כף מים וליקר קפה בקערה בינונית ומערבבים עד חלקה. כפית חצי תערובת לקערה קטנה יותר ומערבבים באבקת הקקאו וכפית מים 1.
מורחים מחצית הצד "התחתון" שטוח של כל עוגייה עם הדובדבן קפה וחצי עם ציפוי קקאו.