קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: עוגיות רוסיות בשחור לבן

מבשלים את הספר: עוגיות רוסיות בשחור לבן
מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. לך לחנות ותביא אבקת קקאו, ליקר קפה, ליקר קפה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מבשלים את הספר: עוגיות שחור ולבן, מבשלים את הספר: עוגיות חמוציות ושוקולד לבן, ו לבשל את הספר: סלט לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה בינונית מנפים יחד את קמח העוגה, קמח לכל מטרה, אבקת אספרסו מיידית, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
קמח עוגהקמח עוגה
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה גדולה, לנצח את החמאה ואת הסוכר עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם ופעימה עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
5
מערבבים את חלב החמאה ואת ליקר הקפה בכוס מדידה נוזלית. בהדרגה מוסיפים את תערובת הקמח ואת תערובת החמאה לתערובת החמאה בשלוש תוספות, החל וכלה בקמח. מקציפים רק כדי לשלב לאחר כל תוספת, לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפהליקר קפה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
זרוק שישה גדול (כ 1/3 כוס) כפות של הבלילה על כל תבנית אפייה, ריווח אותם על 3 סנטימטרים זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים במשך 15 עד 18 דקות עד צמרות העוגיות נפוחות ואת צמרות האביב בחזרה כאשר נלחץ קלות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
להעביר עוגיות מתלה תיל ולאפשר להם להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
9
כדי להפוך את הדובדבן, לשלב את הממתקים סוכר, סירופ תירס, 1 כף מים וליקר קפה בקערה בינונית ומערבבים עד חלקה. כפית חצי תערובת לקערה קטנה יותר ומערבבים באבקת הקקאו וכפית מים 1.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ליקר קפהליקר קפה
נייר אורזנייר אורז
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מורחים מחצית הצד "התחתון" שטוח של כל עוגייה עם הדובדבן קפה וחצי עם ציפוי קקאו.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
נייר אורזנייר אורז
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם