מבשלים את הספר: עוגת שוקולד ללא קמח
והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 527 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שוקולד למחצה, קפה חזק, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: עוגת גיליון שוקולד, לבשל את הספר: עוגת שוקולד נמסיס קטנה קלה, ו מבשלים את הספר: עוגת משמש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 163°. בינתיים, כדי להפוך את העוגה, בשורה התחתונה של מחבת האביב עם נייר קלף; משמנים את הצדדים. הגדר מחבת על גיליון רחב של רדיד כבד; לעטוף לסכל את הצדדים של מחבת מבלי לקרוע אותו. הגדר מחבת במחבת אפייה גדולה יותר או מחבת צלייה. להביא קומקום של מים לרתיחה.
רצוי באמצעות מערבל יד, לנצח את הביצים במהירות גבוהה עד נפח הביצים מכפיל בערך 1 ליטר, על 5 דקות. אם אתה צריך להשתמש במערבל כבד, להשתמש מצורף whisk ומהירות 6 ולהכות לאותו נפח, אשר ייקח בערך את אותה כמות זמן. ממיסים את השוקולד והחמאה, עם קפה או ליקר, אם משתמשים. בקערה חסינת חום גדולה, או להגדיר במחבת של מים רותחים בקושי או במיקרוגל על בינוני (50 אחוז) כוח, ערבוב לעתים קרובות במשך 4 עד 6 דקות או עד התערובת חלקה וחמה (כ 46°).
מקפלים שליש קצף ביצים לתוך תערובת שוקולד עם מרית גומי גדולה עד רק כמה פסים של ביצה עדיין גלויים. מקפלים במחצית הקצף הנותר באותו אופן. מקפלים הנותרים קצף לתוך הבלילה עד משולב לחלוטין.
לגרד הבלילה לתוך springform מוכן; להחליק את פני השטח. הגדר מחבת צלייה על מתלה תנור; יוצקים מספיק מים רותחים למחבת לבוא על מחצית הצד של המעיין.
אופים עד שהעוגה עלתה מעט, הקצוות רק מתחילים להגדיר, קרום מזוגג דק (כמו בראוני) נוצר על פני השטח, ומדחום קריאה מיידית מוכנס באמצע הדרך למרכז רישום עוגה 60°, 20 עד 25 דקות.
הסר springform מאמבט מים; להגדיר על מתלה חוט ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים בין לילה כדי להתרכך. העוגה יכולה להישמר מכוסה ומקורר עד 4 ימים.
כדי להפוך את הרוטב, אם באמצעות פטל קפוא, לנקז אותם ולהזמין את המיץ.
מניחים פירות יער קפואים או מנוקזים בקערה של מעבד מזון. דופק קצר אבל לא עד חלקה לחלוטין. לחץ על פירה דרך מסננת כדי להסיר את הזרעים.
להוסיף קצת מיץ שמורות, אם תרצה. אם פירה נראה טארט מדי, להמתיק אותו לפי הטעם. מכסים ומקררים עד ההגשה.
כ -30 דקות לפני ההגשה, להסיר את הצדדים מחבת springform, להפוך את העוגה על גבי גיליון נייר שעווה, לקלף את אניה קלף, ולהפוך את הצד הימני של העוגה על מגש הגשה.
כדי לשרת, מסננת את העוגה בקלילות עם אבקת סוכר, אם תרצה. שוט את השמנת עם וניל 2 כפיות סוכר או יותר לטעום עד כמעט נוקשה.
מגישים פרוסות דקות על בריכה של רוטב פטל עם מנה של קצפת למעלה.