מבשלים את הספר: פיצה כבש מזרח תיכונית
לבשל את הספר: פיצה כבש מזרח תיכונית עשויה להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 70 אוהדים. אם יש לכם סוכר, חלב חם בערך, שמריםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כבש מזרח תיכוני, שיפודי כבש מזרח תיכוניים, ו כבש צלוי מזרח תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
כדי לבשל את המילוי, להמיס את הבצל הקצוץ בשמן זית. מוסיפים את הבשר ולתת לו חום בעדינות; לשים את שיני שום קלופים כתוש, מלח, כפית רמה כל אחד קינמון וכמון הקרקע, חצי כפית של שיני הקרקע, ואותו פלפל שחור טחון טרי וסומק.
מוסיפים את העגבניות, מכסים את המחבת ומבשלים בעדינות עד המיץ התאדה ואת התערובת כולה עבה למדי. תטעם את זה לתיבול. זה צריך להיות מתובל היטב, אז זה אולי צריך יותר פלפל ואולי כמון נוסף. כפית או שתיים של סוכר עשוי להיות צורך, וקצת מנטה מיובשת ניתן להוסיף גם.
לאחר מעורבב מרכיבי הבצק יחד והשאיר אותו לעלות עד קל מאוד ונפוח, שמן מגש גדול 12 אינץ ' ולהפיץ את הבצק על זה, לוקח את זה ממש עד הקצוות. עזוב את זה, מכוסה, במשך 15 דקות, עד שהוא חזר לחיים.
מורחים את המילוי החם על זה. לא צריך להיות שכבה עבה מדי. שוב, להשאיר את הפיצה מוכנה במשך 10 עד 15 דקות לפני לשים אותו לתנור ב 232° במשך 15 דקות. בכל מקרה זה רעיון טוב כדי לכסות את הפיצה עם פיסת נייר קלף משומן במחצית, כמו המילוי לא צריך להתייבש.