קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: פיצה כבש מזרח תיכונית

מבשלים את הספר: פיצה כבש מזרח תיכונית
לבשל את הספר: פיצה כבש מזרח תיכונית עשויה להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 70 אוהדים. אם יש לכם סוכר, חלב חם בערך, שמריםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כבש מזרח תיכוני, שיפודי כבש מזרח תיכוניים, ו כבש צלוי מזרח תיכוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי לבשל את המילוי, להמיס את הבצל הקצוץ בשמן זית. מוסיפים את הבשר ולתת לו חום בעדינות; לשים את שיני שום קלופים כתוש, מלח, כפית רמה כל אחד קינמון וכמון הקרקע, חצי כפית של שיני הקרקע, ואותו פלפל שחור טחון טרי וסומק.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ציפורן קרקעציפורן קרקע
כמון טחוןכמון טחון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סומאקסומאק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מוסיפים את העגבניות, מכסים את המחבת ומבשלים בעדינות עד המיץ התאדה ואת התערובת כולה עבה למדי. תטעם את זה לתיבול. זה צריך להיות מתובל היטב, אז זה אולי צריך יותר פלפל ואולי כמון נוסף. כפית או שתיים של סוכר עשוי להיות צורך, וקצת מנטה מיובשת ניתן להוסיף גם.
מרכיבים שתצטרך
מנטה מיובשתמנטה מיובשת
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לאחר מעורבב מרכיבי הבצק יחד והשאיר אותו לעלות עד קל מאוד ונפוח, שמן מגש גדול 12 אינץ ' ולהפיץ את הבצק על זה, לוקח את זה ממש עד הקצוות. עזוב את זה, מכוסה, במשך 15 דקות, עד שהוא חזר לחיים.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מורחים את המילוי החם על זה. לא צריך להיות שכבה עבה מדי. שוב, להשאיר את הפיצה מוכנה במשך 10 עד 15 דקות לפני לשים אותו לתנור ב 232° במשך 15 דקות. בכל מקרה זה רעיון טוב כדי לכסות את הפיצה עם פיסת נייר קלף משומן במחצית, כמו המילוי לא צריך להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)