מבשלים את הספר: צדפות גולמיות עם תפוח ירוק ודשי
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 93 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. אם יש לך מלח ים, דשי, תפוח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו מבשלים את הספר: דשי ומניות עוף יפניות, מבשלים את הספר: צדפות עם פירה אפונה חזיר, ו מבשלים את הספר: צדפות ים חרוכות עם מלח ים מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הצדפות פרוסות במרכז הקערה.
מפזרים את זרעי הפרג ומלח הים על גבי הצדפות.
יוצקים את dashi לתוך הקערה כדי לכסות חצי הדרך.
מקשטים עם תפוח, בצל ירוק, מלח ים, ומגישים.