קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

מבשלים את הספר: צלוי צלעות חזיר עם רוזמרין ומרווה

מבשלים את הספר: צלוי צלעות חזיר עם רוזמרין ומרווה
מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 11 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-62 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו שיני שום, ירך חזיר, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: חזיר צלוי עם טימין ופטרוזיליה, בשר חזיר מרווה רוזמרין צלי, ו מבשלים את הספר: דג שחור קלוי עם זיתים ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
פתח את דש הבשר ליד עצמות הצלעות ולשפשף את השום על הבשר והעצמות עד בשר חלציים.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מפזרים בנדיבות מלח, פלפל טחון, וחצי רוזמרין ומרווה. לשפשף את התבלינים לתוך הבשר. להרכיב מחדש את הצלי ולהשתמש חוט מטבח לקשור את הבשר והעצמות יחד. מתבלים את החלק החיצוני של הצלי, שוב בנדיבות, עם מלח, פלפל, ואת עשבי תיבול הנותרים, ולשפשף לתוך הבשר. השום הקצוץ הולך על החלק הפנימי של הצלי, אם שפשף על החלק החיצוני, זה יהיה לשרוף בתנור. לעטוף את הצלי בנייר הקצב, או כיסוי קל, ומקרר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר את הצלי מהמקרר כשעה לפני הבישול כדי לתת לו להגיע לטמפרטורת החדר. שים אותו במחבת צלייה, צד העצם למטה; העצמות יעשו מעין מתלה קלייה טבעי. מחממים את התנור ל 204°. מבשלים את הצלי במשך 30 דקות, ואז הופכים אותו במחבת הצלייה, בצד העצם למעלה, ומבשלים עוד 20 דקות. הפעל את הצלי שוב, צד העצם למטה, ומבשלים עוד 20 דקות בערך, עד הטמפרטורה הפנימית רושם130. כאשר הצלי נעשה, בואו לנוח 15 עד 20 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
לרפרף חלק מהשומן מהמחבת הצלייה, להוסיף קצת מים או מלאי, לגרד את כל חתיכות השחמה בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
יוצקים את המיצים לתוך סיר קטן ולשמור על חם. כאשר מוכן לשרת, להסיר את החוטים מן הצלי, לחתוך את הבשר לתוך צלעות עבות עם העצמות, או לחתוך את המדף של עצמות צלעות מן הבשר, לחתוך בין העצמות כדי להפריד ביניהם. תחזירי אותם לתנור לכמה דקות אם את אוהבת אותם יותר קשים. למיצים בסיר, מוסיפים את המיצים השמורים מן הצלי לאחר מנוחה וגילוף. חותכים את הבשר ומגישים עם מיצים חמים עצמות צלעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®