קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

מבשלים את הספר: צלוי צלעות חזיר עם רוזמרין ומרווה

מבשלים את הספר: צלוי צלעות חזיר עם רוזמרין ומרווה
מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 11 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-62 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו שיני שום, ירך חזיר, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: חזיר צלוי עם טימין ופטרוזיליה, בשר חזיר מרווה רוזמרין צלי, ו מבשלים את הספר: דג שחור קלוי עם זיתים ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
פתח את דש הבשר ליד עצמות הצלעות ולשפשף את השום על הבשר והעצמות עד בשר חלציים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מפזרים בנדיבות מלח, פלפל טחון, וחצי רוזמרין ומרווה. לשפשף את התבלינים לתוך הבשר. להרכיב מחדש את הצלי ולהשתמש חוט מטבח לקשור את הבשר והעצמות יחד. מתבלים את החלק החיצוני של הצלי, שוב בנדיבות, עם מלח, פלפל, ואת עשבי תיבול הנותרים, ולשפשף לתוך הבשר. השום הקצוץ הולך על החלק הפנימי של הצלי, אם שפשף על החלק החיצוני, זה יהיה לשרוף בתנור. לעטוף את הצלי בנייר הקצב, או כיסוי קל, ומקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הסר את הצלי מהמקרר כשעה לפני הבישול כדי לתת לו להגיע לטמפרטורת החדר. שים אותו במחבת צלייה, צד העצם למטה; העצמות יעשו מעין מתלה קלייה טבעי. מחממים את התנור ל 204°. מבשלים את הצלי במשך 30 דקות, ואז הופכים אותו במחבת הצלייה, בצד העצם למעלה, ומבשלים עוד 20 דקות. הפעל את הצלי שוב, צד העצם למטה, ומבשלים עוד 20 דקות בערך, עד הטמפרטורה הפנימית רושם130. כאשר הצלי נעשה, בואו לנוח 15 עד 20 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
לרפרף חלק מהשומן מהמחבת הצלייה, להוסיף קצת מים או מלאי, לגרד את כל חתיכות השחמה בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
יוצקים את המיצים לתוך סיר קטן ולשמור על חם. כאשר מוכן לשרת, להסיר את החוטים מן הצלי, לחתוך את הבשר לתוך צלעות עבות עם העצמות, או לחתוך את המדף של עצמות צלעות מן הבשר, לחתוך בין העצמות כדי להפריד ביניהם. תחזירי אותם לתנור לכמה דקות אם את אוהבת אותם יותר קשים. למיצים בסיר, מוסיפים את המיצים השמורים מן הצלי לאחר מנוחה וגילוף. חותכים את הבשר ומגישים עם מיצים חמים עצמות צלעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)