מבשלים את הספר: צלוי צלעות חזיר עם רוזמרין ומרווה
מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 11 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-62 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו שיני שום, ירך חזיר, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: חזיר צלוי עם טימין ופטרוזיליה, בשר חזיר מרווה רוזמרין צלי, ו מבשלים את הספר: דג שחור קלוי עם זיתים ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
פתח את דש הבשר ליד עצמות הצלעות ולשפשף את השום על הבשר והעצמות עד בשר חלציים.
מפזרים בנדיבות מלח, פלפל טחון, וחצי רוזמרין ומרווה. לשפשף את התבלינים לתוך הבשר. להרכיב מחדש את הצלי ולהשתמש חוט מטבח לקשור את הבשר והעצמות יחד. מתבלים את החלק החיצוני של הצלי, שוב בנדיבות, עם מלח, פלפל, ואת עשבי תיבול הנותרים, ולשפשף לתוך הבשר. השום הקצוץ הולך על החלק הפנימי של הצלי, אם שפשף על החלק החיצוני, זה יהיה לשרוף בתנור. לעטוף את הצלי בנייר הקצב, או כיסוי קל, ומקרר.
הסר את הצלי מהמקרר כשעה לפני הבישול כדי לתת לו להגיע לטמפרטורת החדר. שים אותו במחבת צלייה, צד העצם למטה; העצמות יעשו מעין מתלה קלייה טבעי. מחממים את התנור ל 204°. מבשלים את הצלי במשך 30 דקות, ואז הופכים אותו במחבת הצלייה, בצד העצם למעלה, ומבשלים עוד 20 דקות. הפעל את הצלי שוב, צד העצם למטה, ומבשלים עוד 20 דקות בערך, עד הטמפרטורה הפנימית רושם130. כאשר הצלי נעשה, בואו לנוח 15 עד 20 דקות לפני גילוף.
לרפרף חלק מהשומן מהמחבת הצלייה, להוסיף קצת מים או מלאי, לגרד את כל חתיכות השחמה בתחתית המחבת.
יוצקים את המיצים לתוך סיר קטן ולשמור על חם. כאשר מוכן לשרת, להסיר את החוטים מן הצלי, לחתוך את הבשר לתוך צלעות עבות עם העצמות, או לחתוך את המדף של עצמות צלעות מן הבשר, לחתוך בין העצמות כדי להפריד ביניהם. תחזירי אותם לתנור לכמה דקות אם את אוהבת אותם יותר קשים. למיצים בסיר, מוסיפים את המיצים השמורים מן הצלי לאחר מנוחה וגילוף. חותכים את הבשר ומגישים עם מיצים חמים עצמות צלעות.