קוקטיילים אבוקדו, סרטנים ושומר
אם יש לכם סרטנים המלך, בצל אביב, אבוקדו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קוקטיילים סרטנים, מיני קוקטיילים סרטנים, ו קוקטייל סרטנים ושומר.
הוראות
הפוך את הרוטב על ידי ערבוב שמן ומיצי הדר יחד בקערה קטנה עם קצת מלח ופלפל, ולאחר מכן להפריש.
בקערה, לזרוק את כל שאר החומרים, למעט הרקטה, יחד עם מגזרים כתומים וחצי ההלבשה. לפזר את עלי הרקטה לתוך 4 כוסות מרטיני או קערות קטנות, ערימת הסלט למרכז, ואז לטפטף עם ההלבשה הנותרת רק לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.