קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

מוות על ידי שוקולד

מוות על ידי שוקולד
מוות על ידי שוקולד יכול להיות רק ההר ד ' אובר אתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל 542 קלוריות. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו ביצים, ביצים, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 29%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מוות על ידי שוקולד, מוות על ידי שוקולד, ו מוות על ידי שוקולד הרביעי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 1 (12 עד 16 כוס) קערת זוטות זכוכית או 12 עד 16 קערות זוטות קטנות בודדות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מקציפים את השמנת עד שפסגות נוקשות בדיוק עומדות להיווצר. מקציפים את תמצית השקדים ואת הקונדיטוריםסוכר עד פסגות הטופס. הקפידו לא להקציף יתר על המידה, הקרם יהפוך לגושי ודמוי חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
כשהוא קריר לחלוטין, השתמש בידיים שלך כדי לפורר את הבראוניז לחתיכות קטנות יותר. בקערת זוטות זכוכית, שכבה בסדר הבא: בראוניז מפוררים, בערך 1 1/2 כוסות פודינג, 1 1/2 חטיפי טופי מפוררים, בערך 1 3/4 כוסות קצפת. חזור על השכבות באותו סדר. שמור את 2 חטיפי הטופי האחרונים להתפורר ולפזר מעל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
טופי.טופי.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לקערות זוטות קטנות בודדות, שכב לפי הסדר הבא: בראוניז מפורר, פודינג, חטיפי טופי מכוסים שוקולד כתוש וקצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טופי.טופי.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מקשטים בסורגי טופי מפוררים יותר. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
טופי.טופי.
7
חממו את התנור ל -325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
לבלילת הבראוניז שלך, ממיסים את החמאה בקערה חסינת חום בינונית (או גדולה) מעל סיר מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
בזמן שהחמאה נמסה, הקציפו את אבקת הקקאו הטבעית, מלח הים והסוכר בקערה נפרדת. (הסוכר והמלח יעבדו כחומרים שוחקים כדי להוציא גושים מהקקאו.)
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
הקציפו את משולבת הקקאו / סוכר / מלח לחמאה המומסת. ממשיכים להקציף את החומרים יחד בקערה מעל המים המבעבעים עד שהסוכר נמס במלואו. התערובת צריכה להיראות כמו פאדג ' ולהתרחק מהקערה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
נייר אורזנייר אורז
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מסירים מהאש ומניחים על מגבת כלים על השיש, ומניחים לתערובת הפאדג ' ית להתקרר עד שהיא חמה, אך כבר לא חמה.
12
בזמן שזה מתקרר, מרפדים את החלק התחתון והדפנות של תבנית האפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בנייר אפייה או נייר כסף. אתה רוצה להשאיר על 4 סנטימטרים של הסככה על 2 הצדדים הנגדיים. אלה משמשים ידיות שלך כדי להסיר את בראוניז מהמחבת ב 1 חתיכה, כדי לוודא שיש מספיק של הסככה לך יש אחיזה מוצקה. משמנים היטב את הקלף או נייר הכסף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
מערבבים פנימה את הווניל לתערובת הפאדג ' שהתקררה כדי לשחרר אותו.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
14
מוסיפים את הביצים לתערובת 1 בכל פעם, מוסיפים את הביצה השנייה לאחר הביצה הראשונה משולבת במלואה. הבלילה צריכה להיראות מבריקה ומעורבת היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
15
מוסיפים פנימה את הקמח ומערבבים אותו עד שהוא נטמע במלואו. ברגע שהוא נראה מעורבב לחלוטין, מקציפים את הבלילה במרץ למשך 45 פעימות לפחות. זה לא רק להוציא כל הלחץ העצורה, אבל זה יגרום בראוניז לעיס. מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
16
מורחים את בלילת הבראוניז העבה והמרופדת באופן שווה בתבנית המרופדת בעזרת מרית אופסט או הידיים המשומנות שלך.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
הכניסו את הבראוניז לתנור ואפו עד שהם מקבלים קרום נחמד והבית שלכם מריח כמו בראוניז, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
18
תן להם להתקרר לחלוטין על מתלה או מגבת כלים על השיש שלך.
19
הקציפו את הסוכר, אבקת הקקאו והקמח בקערה עד שאין גושים. לפצח את הביצים לתוך הקערה, מוסיפים את החלמונים ואת לטאטא לתוך הדבק. להקציף לאט 1 כוס חלב עד להטמעה מלאה. ואז לטאטא את הנותרים 1 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20
מכניסים את תערובת החלב לסיר ומניחים על אש בינונית. מבשלים תוך הקצפה מתמדת במשך 10 עד 15 דקות, או עד שהוא מתחיל להיראות כמו פודינג. זה יתחיל בועה וזה יהיה להחזיק רך פסגות כאשר אתה להרים את להקציף החוצה. מורידים את האש ומצננים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
21
הערה של קוק:כדי למנוע היווצרות עור, מכסים את הפודינג בניילון נצמד, לוחצים ישירות על פני הפודינג. לתקוע כמה חורים לאורך כדי לאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויוה דיווה מוסקטו פרוסקו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק.