לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו מולים ביין. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-18 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 354 קלוריות. מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם לחם, מולים, זרעי שומר טחונים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-35 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 65%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מולים עם יין לבן, מולים ביין לבן ומולים עם שומר ויין.
הוראות
1
בסיר גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית, מבשלים את הבצלים בחמאה עד שהם רכים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את זרעי השומר, פתיתי הפלפל האדום, השום וגרידת התפוז ומבשלים עד ריחני, תוך ערבוב, עוד 1 עד 2 דקות. הגבירו את האש לגבוהה וצלו את המחבת ביין, תנו לו לבעבע במשך דקה. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את הציר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פירורי לחם, כמה חופנים
גרידה כתומה
1 תפוז, גרידה
1 כף גדושה פלפל לבן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את המולים המוכנים ומכסים לאדים עד שהצדפים נפתחים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
4
מוסיפים את השמנת, מערבבים עד להטמעה ומורידים מהאש.
ריזלינג, יין רוזה ומוסקאדט הם הבחירות המובילות שלי עבור מולים. Muscadet הוא זיווג קלאסי, אבל הרבה לבנים יבשים פריכים יעבדו. אם המולים מבושלים עם עגבניות, בחרו ברוזה. אם המולים בצד החריף, נסו ריזלינג. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "