תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מונטה כריסטו עם ריבת Habanero תות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 63 גרם של שומן, וסך הכל 1743 קלוריות. אם יש לך חמאה, סוכר מגורען, gruyere, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. נסו מונטה כריסטו ממולא לחם צרפתי עם סירופ תות, Monte Cristo, ו Monte Cristo (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לריבת habanero תות: בסיר 4 ליטר להגדיר על חום בינוני, להוסיף את הסוכר, גרידת תפוזים ומיץ, ומערבבים עד הסוכר מתמוסס. הפעל את החום עד גבוה ולהוסיף את התותים ואת habanero. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות, עד הטמפרטורה מגיעה 200 מעלות F על מדחום ממתקים. לאחר הריבה הגיעה לטמפרטורה זו, להסיר אותו מהחום ולאפשר לו להתקרר מעט. לאחר התקרר, אתה יכול לשרת באופן מיידי. לאחסן כל שאריות במיכל אטום במקרר במשך כשבוע.
עבור הכריך לבנות: מחממים מחבת מעל חום בינוני. למעלה פרוסת טקסס טוסט עם פרוסת גבינה, רבע מהחזיר, חתיכה שנייה של גבינה ואת פרוסת הטוסט השנייה. טובלים את הכריכים בחביצה, נותנים לעודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
טקסס טוסט
פודינג
גבינה
טוסט
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
חם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים קצת חמאה למחבת ומטגנים בעדינות כל כריך עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הסר מן המחבת, אבק עם קצת אבקת סוכר, אם שימוש, ולהגיש כמה ריבת habanero תות בצד.