מוס דלעת מתובל
מוס דלעת מתובל הוא קינוח שמגיש 6. תמורת $1.23 למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 443 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -26 גרם שומן . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם דלעת, קצפת כבדה, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . הציון הזה מוצק. נסו לחם ארוחת בוקר מתובל דלעת ללא גלוטן , עוגת גבינה דלעת מתובלת ולביבות דלעת מתובלות עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר קטן מפזרים ג'לטין מעל מים; לתת לעמוד במשך דקה אחת או עד לריכוך. טורפים פנימה חלמונים וסוכר. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שמדחום מצביע על 160 מעלות והתערובת הסמיכה, כ-5 דקות.
מעבירים לקערה קטנה; מקציפים עד שהוא מתקרר ומסמיך, כ-3 דקות. טורפים פנימה דלעת ותבלינים. מקררים למשך שעה או עד להתייצבות.
בקערה קטנה מקציפים שמנת ווניל עד שנוצרות קצף נוקשה. מקפלים לתערובת דלעת.
מפוררים גס 12 ג'ינג'רים; מפזרים לשש מנות פרפה או קינוח. כף או מוס מקטרת מעל. מכסים ומעבירים למקרר לשעה או עד להתייצבות. רגע לפני ההגשה, מקשטים בשאריות הג'ינג'רס.