קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

מוס דלעת מתובל

מוס דלעת מתובל
מוס דלעת מתובל הוא קינוח שמגיש 6. תמורת $1.23 למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 443 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -26 גרם שומן . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם דלעת, קצפת כבדה, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . הציון הזה מוצק. נסו לחם ארוחת בוקר מתובל דלעת ללא גלוטן , עוגת גבינה דלעת מתובלת ולביבות דלעת מתובלות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר קטן מפזרים ג'לטין מעל מים; לתת לעמוד במשך דקה אחת או עד לריכוך. טורפים פנימה חלמונים וסוכר. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שמדחום מצביע על 160 מעלות והתערובת הסמיכה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מעבירים לקערה קטנה; מקציפים עד שהוא מתקרר ומסמיך, כ-3 דקות. טורפים פנימה דלעת ותבלינים. מקררים למשך שעה או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה קטנה מקציפים שמנת ווניל עד שנוצרות קצף נוקשה. מקפלים לתערובת דלעת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מפוררים גס 12 ג'ינג'רים; מפזרים לשש מנות פרפה או קינוח. כף או מוס מקטרת מעל. מכסים ומעבירים למקרר לשעה או עד להתייצבות. רגע לפני ההגשה, מקשטים בשאריות הג'ינג'רס.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap