מוס יוגורט עם רוטב משמש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מוס יוגורט עם רוטב משמש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 238 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו גרידת לימון, חלב, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מוס יוגורט עם רוטב פטל, קרפים עם יוגורט מתוק ורוטב פטל-משמש, ו צלעות כבש & Orzo עם משמש Chutney & רוטב יוגורט Herbed + בגידה.
הוראות
מסננים יוגורט במסננת מצופה נייר מגבת להגדיר לתוך קערה במקרר, השלכת נוזל מדי פעם, 8 שעות, ולאחר מכן להעביר לקערה נקייה.
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס חלב בקערה קטנה ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
לגרד זרעים מן תרמיל וניל לתוך הנותרים 3/4 כוס חלב בסיר כבד 1 ליטר, ולאחר מכן להוסיף תרמיל, סוכר, ו zest ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, ערבוב עד הסוכר מומס. מערבבים בתערובת ג ' לטין עד מומס.
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת להגדיר לתוך קערת מתכת, השלכת מוצקים, ואז להגדיר קערה בקערה גדולה יותר חצי מלא קרח ומים קרים ולתת לעמוד, ערבוב לעתים קרובות, עד קריר, על 10 דקות.
מוסיפים תערובת חלב בהדרגה יוגורט, לטאטא. Beat שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות, ואז לקפל לתוך תערובת יוגורט בעדינות אבל ביסודיות. צ ' יל מוס, מכוסה, מתקפל פעמיים ב -20 הדקות הראשונות, עד שנקבע, על 2 שעות.
לגרד זרעים מן תרמיל וניל שעועית לתוך סיר כבד 2 ליטר, ולאחר מכן להוסיף תרמיל, סוכר, מים, משמשים, ו 1 כפית מיץ לימון לבשל, חשוף, על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות ברפרוף את כל קצף, עד הפרי הוא רך, 8 עד 12 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
הוסף מיץ לימון לטעום ולהשליך תרמיל.
* אתה יכול להחליף 1 1/2 כוסות יוגורט יווני עבור יוגורט חלב מלא. (אין לנקז יוגורט יווני.) * מוס יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* רוטב יכול להתבצע 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.