מוס פורל מעושן עם תפוז ועירית
מוס פורל מעושן עם תפוז ועירית הוא pescatarian ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם פלפל קאיין, גרידת תפוז, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-38 דקות. נסו מוס פורל מעושן, מוס פורל מעושן-IMBB מס ' 15 " טעים: ימים, ו סלט תפוז פורל מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לשלב את permage blanc, גבינת שמנת, שום, מלח קאיין תהליך עד חלקה.
מוסיפים את הטרוטה המעושנת ואת חצי גרידת התפוז, ואת הדופק כמה פעמים רק כדי לשלב.
מעבירים לקערה ומערבבים בעדינות את העירית החתוכה. מכסים ומקררים במשך 2 עד 4 שעות.סקופ את המוס לתוך מנות סופל קטנות או קערות הגשה אחרות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה. לפזר את גרידת התפוז הנותרת ואת אורכי chive על החלק העליון של המוס ומגישים עם ביסקוויטים מים. עושה על 2 כוסות.הערה: עבור התפשטות חריפה יותר, להכפיל את כמות פורל מעושן.