מוס שוקולד אספרסו עם קצפת מסקרפונה כתומה
צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 494 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גרידת תפוז, חלבונים, מיץ תפוזים סחוט וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. יום ולנטין יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגות לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו, אגסים עלומים רימונים עם קצפת מסקרפונה כתומה-ג'ינג'ר, ו עוגת פאונד ריקוטה במילוי תפוז דם, תוספת מסקרפונה קצפת ופרוסות תפוז דם מסוכרות עבור מתכונים דומים.
הוראות
למוס: בסיר קטן על אש בינונית מערבבים יחד את החלב עם הסוכר ואבקת האספרסו עד שהחלב חם, אך לא רותח, והסוכר נמס.
מניחים את השוקולד צ ' יפס בבלנדר.
יוצקים את החלב החם על הצ ' יפס. הפעל את הבלנדר גבוה עד לאיחוד, מספר שניות.
מוסיפים את החלבונים ומפעילים את הבלנדר גבוה עד לקבלת אור, בערך 1 דקה.
מעבירים את המוס ל -4 כוסות הגשה קטנות. מכסים בניילון ומכניסים למקרר עד ליציבות, כ -3 שעות.
לקרם: בקערה של מערבל חשמלי מערבבים יחד את
גבינת מסקרפונה ומיץ התפוזים לתערובת אחידה.
אבקת סוכר וגרידת תפוז. מקציפים עד שמנת יש פסגות רכות, כ 1 דקה. מקציפים את השמנת רגע לפני שמגישים את המוס או מכסים בניילון ומכניסים למקרר עד שמוכן להגשה.
מוציאים נוזלים מהחום ומאפשרים להתקרר לפחות 5 דקות.
מעבירים נוזלים לבלנדר או למעבד מזון וממלאים אותו לא יותר מחצי הדרך. אם משתמשים בבלנדר, שחררו פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט ואקום שיוצר פיצוצים חום.
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופקים כמה פעמים ואז מעבדים במהירות גבוהה עד לקבלת מרקם חלק.