מוס שמנת חמוצה אבוקדו
מוס שמנת חמוצה אבוקדו דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. לכי לחנות ותקני קרם, מיץ לימון, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא משהו. נסו מטבל אבוקדו" שמנת חמוצה " (טבעוני), קל שמנת חמוצה אבוקדו למנה המקסיקנית הבאה שלך, ו תירס שכבתי, אבוקדו, סלט עגבניות עם שמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים ג ' לטין על מים קרים בסיר כבד קטן ולתת לרכך 1 דקה. מבשלים על אש נמוכה, 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום.
אבוקדו מחית גס עם מזלג בקערה גדולה. מערבבים בתערובת ג ' לטין יחד עם שאר החומרים עד בשילוב היטב.
יוצקים תערובת לתוך עובש משומן קל וצינה, מכוסה היטב בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 4 שעות.
לרוץ קצה של סכין דק בין עובש מוס. הטיית עובש לצדדים הקש בצד של עובש נגד משטח עבודה, הפיכת אותו, כדי לשבור באופן שווה את החותם ולשחרר מוס. שמירה על עובש מוטה, להפוך צלחת מעל עובש, ולאחר מכן להפוך מוס על צלחת.
מוס יכול להיות מקורר עובש עד 1 יום. Unmold רק לפני ההגשה.