קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

מוסקה

מוסקה
מוסקה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם ביצים, קמח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו מוסקה, מוסקה, ו מוסקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית להפוך את רוטב העגבניות: לקלף ובצל בשר טחון.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
בשר טחוןבשר טחון
2
בצל לטגן בשמן 2 כפות ו 2 כפות חמאה, מעל חום מתון, עד שהם רכים וקלים צבע (כ 8 דקות).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
הוסף דייסה-חדרים וטחון. מערבבים עגבניות, רסק עגבניות, יין, פטרוזיליה, תבלינים וסוכר.להפחית את החום נמוך ומבשלים שנחשף, במשך 30-45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שרוב הנוזל התאדה, ואת התערובת היא די עבה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הסר מחבת מחום ולתת לו להתקרר לחלוטין.התחל לתבל את החצילים: לקלף חצילים ולפרוס אנכית, 1/8 עד 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מפזרים קלות עם מלח ולתת לשבת במשך 30 דקות.עכשיו תכין את רוטב בשמל. הערה: תערובת בשמל-ביצה-ריקוטה תעלה על כל מעבדי המזון הגדולים (בגודל מקצועי). השתמש במיקסר או תערובת ביד.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מניחים את החלב בסיר, ומחממים אותו רק עד בועות זעירות מופיעות לאורך הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
להסיר ולהניח בצד.ממיסים את החמאה בסיר 3 ליטר על חום נמוך מאוד עד קצף, נזהרים לא חום. לאט להוסיף את 6 כפות קמח, ערבוב כל הזמן עד חלקה (3-4 דקות), ועדיין נזהר לא לתת לו חום.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מוסיפים את החלב לאט, מצליף עם מקציף תיל. כאשר התערובת עבה וחלק, להסיר אותו מן החום ומערבבים תבלינים.מערבבים גבינת ריקוטה עד שהוא חלק וקרם. בעדינות לקפל אותו לתוך רוטב בשמל. מערבבים ביצים מכות עד משולב היטב.חזרה אל החצילים: לשטוף היטב עם מים קרים; לסחוט בעדינות לטפוח יבש. חפור את החצילים בקמח 1/2 כוסות, וטגן כל אחד בשמן זית עד שהוא חום משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
הסר וזרוק כל שמן עודף שעלה לראש תערובת העגבניות. משמנים קלות תבנית אפייה 16x10 שהיא לפחות 3 אינץ ' עמוק, ומפזרים את התחתונה עם כמה פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
מניחים שכבה של חצילים במחבת, הבאים עם שכבה של תערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מפזרים פירורי לחם וגבינה מגוררת. חזור על פעמים רבות ככל שיש לך חצילים להימשך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
12
יוצקים את רוטב בשמל-ריקוטה מעל ולאפות ב 300 מעלות. F במשך שעה אחת, או עד קרום זהוב-חום נוצר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
הסר מוסקה מהתנור ולתת לו לעמוד ללא הפרעה 20-30 דקות; העיכוב מאפשר לשכבות להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה2(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה11 קילו קישואים,תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם יבשיםפירורי לחם יבשים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש1קילוגרם1 לוג גבינת עיזים1 לוג גבינת עיזים4ביצים, מכותביצים, מכות6(חוֹרֶף)קמחקמח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שום, קצוץ דקשום, קצוץ דק9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות, טחון, קרקע (אם אתה מתעקש להשתמש תחליף בשר 1 lb בשר / כבש)פטריות, טחון, קרקע (אם אתה מתעקש להשתמש תחליף בשר 1 lb בשר / כבש)0(יכול להיות או להרחיק)1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)12ריבס, קצוץ טרי או קפוא1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2largesבצלבצל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה, קצוצהפטרוזיליה, קצוצה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלפי עוגהלפי עוגה11 קילו קישואים,ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה3עגבניות, קלופים ומרקעגבניות, קלופים ומרק0(יכול להיות או להרחיק)1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקפלוטירי או 2 כוסות גבינת פרמזן, מגוררתקפלוטירי או 2 כוסות גבינת פרמזן, מגוררת