מוקה מוס אנג'ל עוגת מזון עם שוקולד קצפת
אם יש לכם עוגת מזון מלאכים אחת שנעשתה מראש מכל סוג שהוא, קצפת, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת מזון מלאך עם פירות יער וקצפת, עוגת מזון מלאך עם תותים וקצפת, ו עוגת מזון מלאך עם הדובדבן קצפת בר הית.
הוראות
הכן את עוגת מזון המלאך כפי שהורה על החבילה.
בואו מגניב. עם סכין משונן, לחתוך אותו לשלוש שכבות אפילו.הכן מוס. שים מים רותחים בקערת ערבוב.
מוסיפים את הקפה ומערבבים להתמוסס.
מוסיפים את קרם המרשמלו ומכים נמוך עד מעורבב וחלק. מקפלים את ציפוי מוקצף.קו 9 אינץ ' סביב מחבת springform עם לסכל ומניחים את השכבה הראשונה של עוגת מזון המלאך שלך במחבת. ייתכן שיהיה עליך למעוך אותו קצת.
מורחים על 1/2 של מוס מוקה על העוגה. למעלה עם שכבה שנייה של עוגה.
להוסיף מוס מוקה הנותרים. למעלה עם שכבת הנותרים של עוגת מזון מלאך. שים לעטוף פלסטיק על העוגה ולשים את כל העניין בהקפאה במשך כ 3 שעות או עד frozen.As ברגע שאתה שם את העוגה במקפיא, קדימה ולהתחיל להכין את הקצפת שוקולד מאז תערובת השוקולד דורש קצת זמן צמרמורת מדי.
להקציף סוכר, אבקת קקאו, חלב, אבקת קפה וקרם של טרטר בקערה של מערבל לעמוד עד חלקה. מכסים ומקררים עד מקורר היטב, על 1 שעה או עד 4.הגדר את קערת המיקסר לעמוד בחזרה על המיקסר ועם מצורף whisk, להכות על בינוני, בהדרגה הוספת הקרם. להמשיך להכות, להגדיל את המהירות מעט, עד פסגות נוקשות להתחיל טופס-להיזהר לא להגזים.
הסר עוגה קפואה מן המקפיא ואת הצדדים unlatch של מחבת. לקלף נייר כסף ולהגדיר עוגה קפואה על מגש עוגה.
מורחים קצפת שוקולד על כל העוגה. יהיה לך שפע של שוקולד קצפת ואפשרי אפילו קצת נשאר. תאחסן עוגה במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "