מוקה שוקולד-בראוניז אייס
גשו לסופר וקנו קפה נמס, אבקת אספרסו, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: סוכריה מנטה-שוקולד לבן אייס מוקה, בראוניז קלואה עם ציפוי חמאה מוקה קאלאואה מוקה וקרמל מלוח שוקולד לבן קלואה מוקה לאטה, ו עוגיות שקדים Mochan שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
תרסיס 9 על ידי 13 אינץ תבנית אפייה עם תרסיס בישול nonstick.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב חמאה, קפה, וסוכר חום. הכה עם מערבל חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים ביצה, תמצית שקדים, מים ועוגה מערבבים ומכים עד חלקה. מערבבים בשקדים.
הפוך את הבלילה למחבת מוכנה וחלק לקצוות.
אופים במשך 30 עד 35 דקות עד בודק יוצא נקי. מגניב לחלוטין לפני הדובדבן.
עבור הדובדבן: בקערת ערבוב קטנה, לנצח חמאה עם אבקת סוכר, הוספת סוכר 1 כוס בכל פעם, עד אור ורך. הכה באבקת אספרסו וסירופ שוקולד עד חלקה.
עוגיות קרח וחותכים לריבועים.