מוקרם תפוחי אדמה שתי גבינה
שתי גבינות תפוחי אדמה מוקרמים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, גבינת gruyère, קמח זהבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: מוקרם תפוחי אדמה שלוש גבינה, מוקרם תפוחי אדמה גבינה כחולה, ו תפוחי אדמה מוקרמים עם גבינת עיזים.
הוראות
תנור חום עד 177°.גריז 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם קיצור או ספריי בישול.
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני. מערבבים בקמח עם חוט להקציף עד חלקה. מערבבים בהדרגה בחלב.
חום לרתיחה. להפחית את החום לנמוך; לבשל על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב הוא מעובה מעט. מערבבים חרדל ומלח.
מניחים חצי מתפוחי האדמה בתבנית אפייה; למעלה עם חצי מהרוטב וחצי מכל אחד מהגבינות. חזור על שכבות.
אופים 50 עד 55 דקות או עד תפוחי אדמה במכרז העליון הוא חום זהוב.
בואו לעמוד 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.