מחבת ספירלת טורקיה
מחבת ספירלת טורקיה היא מנה עיקרית המגישה 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 330 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, פסטה ספירלית, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 60%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: חזה הודו ממולא ספירלה עם רוטב סיידר, יום ההולדת של ברינדי טורקיה ספירלת פסטה ארוחת ערב לאפות, ו מחבת הודו איטלקית.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה.
בינתיים, במחבת טפלון גדולה, מבשלים את ההודו, הפלפל הכתום, הפטריות, הבצל והשום עד שההודו כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים את העגבניות, רוטב הספגטי והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 10-15 דקות או עד להסמכה קלה, תוך ערבוב מדי פעם.
מסננים פסטה; מוסיפים למחבת. מערבבים זיתים; מחממים.
מפזרים גבינה ממש לפני ההגשה.