קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות20
מגזין

מחווני בריסקט משוכים

מחווני בריסקט משוכים
המתכון משך מחווני בריסקט יכול לספק הכמיהה היהודית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 151 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם צ'ילי אנצ' ו, צ'ילי guajillo, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זה עובד טוב כמו מתאבן. מתכונים דומים: מחווני בריסקט תפוזים-ברביקיו, מחווני ג'ינג'ר חמש ספייס בריסקט, ו מחווני בריסקט בהשראה אסיאתית.

הוראות

1
עם מבער stovetop להגדיר גבוה, להשתמש מלקחיים להחזיק כל צ 'ילה כ 3 אינץ' מן הלהבה טוסט עד נפוח מעט ארומטי, על 1 דקה. חזור עם chiles הנותרים, להעביר אותם קערה גדולה כמו קלוי. מכסים את הצ ' ילי עם כ 1 ליטר מים רותחים. (אם צ ' ילי לצוף, לנקב כל אחד עם סכין קטנה לתת למים בפנים.) תלול chiles עד רך וגמיש, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לנקז ולתת מגניב. לאחר צ ' ילי מספיק מגניב כדי להתמודד, להסיר את הגבעולים ואת רוב הזרעים ולהעביר לבלנדר או קערה של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בעוד הצ 'ילי ספוג, לארגן מתלה על 6 אינץ' מן הלהבה ולחמם מראש את המטאטא. מסדרים את העגבניות על מחבת המטגן או תבנית אפייה ומטגן, מרפרפים מספר פעמים כדי לחשוף את כל הצדדים, עד שהמשטח כולו חרוך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
4
תן לעגבניות להתקרר מעט ואז להסיר ולהשליך את העור החרוך.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
מוסיפים את בשר העגבניות לצ ' ילי בבלנדר או במעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את השום, אורגנו, כמון, ציפורן, ו 1 כוס מים ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
מסדרים מתלה באמצע התנור ומחממים עד 149°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
חותכים חתיכת קלף לתוך עגול באותו גודל כמו תנור הולנדי גדול.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
9
מתבלים את הבשר במלח ופלפל. בתנור הולנדי גדול מעל חום מתון, מחממים את השמן עד חם אבל לא מעשן. עבודה בקבוצות, לצרוב את הבשר עד חום מכל הצדדים, על 4 דקות לכל צד. כפי שחום, להעביר את הבשר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
10
לאחר כל הבשר הוא צרוב, להחזיר את כל זה לסיר ולהוסיף את פירה צ ' ילה-עגבניות שמורות. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מניחים את הקלף עגול על הבשר. מכסים את הסיר במכסה ומעבירים לתנור. לבשל עד הבשר הוא מאוד רך ומתפרק, על 3 שעות. זרוק את הקלף ואז להעביר את הבשר ללוח חיתוך ולהשתמש שני מזלגות לגרוס אותו לחתיכות קטנות, להשליך כל שומן עודף. לרפרף כל שומן עודף מן הנוזל צליה ואז להחזיר את הבשר לסיר ומערבבים לשלב. מתבלים במלח ופלפל. האם קדימה: חזה הבקר יכול להתבצע מראש ומאוחסן עם נוזל צליה שלה, במיכל אטום במקרר, עד 3 ימים. כדי לחמם, למקם את החלק הרצוי במחבת בגודל מתאים מעל חום מתון ומבשלים עד התחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
מחלקים את חזה משוך באופן שווה בין לחמניות (כ 2 כפות ללחמנייה) ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות