מחווני בריסקט משוכים
המתכון משך מחווני בריסקט יכול לספק הכמיהה היהודית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 151 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם צ'ילי אנצ' ו, צ'ילי guajillo, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זה עובד טוב כמו מתאבן. מתכונים דומים: מחווני בריסקט תפוזים-ברביקיו, מחווני ג'ינג'ר חמש ספייס בריסקט, ו מחווני בריסקט בהשראה אסיאתית.
הוראות
עם מבער stovetop להגדיר גבוה, להשתמש מלקחיים להחזיק כל צ 'ילה כ 3 אינץ' מן הלהבה טוסט עד נפוח מעט ארומטי, על 1 דקה. חזור עם chiles הנותרים, להעביר אותם קערה גדולה כמו קלוי. מכסים את הצ ' ילי עם כ 1 ליטר מים רותחים. (אם צ ' ילי לצוף, לנקב כל אחד עם סכין קטנה לתת למים בפנים.) תלול chiles עד רך וגמיש, כ -30 דקות.
לנקז ולתת מגניב. לאחר צ ' ילי מספיק מגניב כדי להתמודד, להסיר את הגבעולים ואת רוב הזרעים ולהעביר לבלנדר או קערה של מעבד מזון.
בעוד הצ 'ילי ספוג, לארגן מתלה על 6 אינץ' מן הלהבה ולחמם מראש את המטאטא. מסדרים את העגבניות על מחבת המטגן או תבנית אפייה ומטגן, מרפרפים מספר פעמים כדי לחשוף את כל הצדדים, עד שהמשטח כולו חרוך, 5 עד 6 דקות.
תן לעגבניות להתקרר מעט ואז להסיר ולהשליך את העור החרוך.
מוסיפים את בשר העגבניות לצ ' ילי בבלנדר או במעבד המזון.
מוסיפים את השום, אורגנו, כמון, ציפורן, ו 1 כוס מים ולעבד עד חלקה.
מסדרים מתלה באמצע התנור ומחממים עד 149°.
חותכים חתיכת קלף לתוך עגול באותו גודל כמו תנור הולנדי גדול.
מתבלים את הבשר במלח ופלפל. בתנור הולנדי גדול מעל חום מתון, מחממים את השמן עד חם אבל לא מעשן. עבודה בקבוצות, לצרוב את הבשר עד חום מכל הצדדים, על 4 דקות לכל צד. כפי שחום, להעביר את הבשר לצלחת.
לאחר כל הבשר הוא צרוב, להחזיר את כל זה לסיר ולהוסיף את פירה צ ' ילה-עגבניות שמורות. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מניחים את הקלף עגול על הבשר. מכסים את הסיר במכסה ומעבירים לתנור. לבשל עד הבשר הוא מאוד רך ומתפרק, על 3 שעות. זרוק את הקלף ואז להעביר את הבשר ללוח חיתוך ולהשתמש שני מזלגות לגרוס אותו לחתיכות קטנות, להשליך כל שומן עודף. לרפרף כל שומן עודף מן הנוזל צליה ואז להחזיר את הבשר לסיר ומערבבים לשלב. מתבלים במלח ופלפל. האם קדימה: חזה הבקר יכול להתבצע מראש ומאוחסן עם נוזל צליה שלה, במיכל אטום במקרר, עד 3 ימים. כדי לחמם, למקם את החלק הרצוי במחבת בגודל מתאים מעל חום מתון ומבשלים עד התחמם.
מחלקים את חזה משוך באופן שווה בין לחמניות (כ 2 כפות ללחמנייה) ומגישים מיד.