קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

מחזורי תפוחים עם רוטב קרמל וגלידה

מחזורי תפוחים עם רוטב קרמל וגלידה
מחזורי תפוחים עם רוטב קרמל וגלידה עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 2886 קלוריות, 36 גרם חלבון ו-185 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 40% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצק עלים שכולו חמאה, מים, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מושלם לקיץ. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-20 דקות. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67%. הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: גלידת פאי תפוחים עם רוטב קרמל דבש מלוח, טארט תפוחים חם עם גלידת תמרים ורוטב יין אדום-קרמל, וטארטלטים תפוחים וקימל עם גלידת קינמון-ציפורן ו רוטב סיידר-קרמל.

הוראות

1
מילוי: מקלפים, מגרעים וחותכים את התפוחים לחתיכות בגודל 1 אינץ' (בערך 4 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
2
שמים את התפוחים בסיר בינוני, ומוסיפים את המים, הסוכר ומיץ הלימון. מביאים לרתיחה, על אש בינונית-גבוהה. מערבבים מדי פעם, עד שהסוכר נמס. מכסים, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהתפוחים רכים מאוד, תוך ערבוב תכוף, כ-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסירים מהאש. מועכים בעדינות את התפוחים בעזרת מזלג או מועך תפוחי אדמה עד שהתערובת רכה מאוד, אך עדיין שמנמנה. מצננים לחלוטין. ניתן להכין את המילוי יומיים מראש. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
4
מקמו רשת אחת בשליש העליון של התנור, ורשת אחת בשליש התחתון, וחממו מראש את התנור ל-400 מעלות F. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מאפה: אם משתמשים באריזה של 14 אונקיות (דף אחד), מרדדים את המאפה על משטח מקומח קלות לריבוע בגודל 15 אינץ'. אם משתמשים באריזה של 16 אונקיות (2 גיליונות), ערמו את דפי הבצק יחד, ולאחר מכן גלגלו אותם על משטח מקומח קלות לריבוע בגודל 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
חותכים את המאפה לריבועים בגודל 9 (5 אינץ'). שמים 1 כף נדיבה של מילוי במרכז כל אחד מ-8 ריבועים, את הריבוע הנותר שומרים לשימוש אחר). מברישים קלות את הקצוות של כל ריבוע בביצה טרופה. מקפלים חצי מריבוע הבצק על המילוי ויוצרים משולשים. לחץ וצובט את שולי המאפה בקצות האצבעות כדי לאטום היטב. מברישים קלות את משולשי המאפה בביצה טרופה, ומפזרים קלות סוכר דק, אם רוצים. בעזרת סכין דקה וחדה יוצרים 3 חריצים קטנים על גבי כל משולש כדי לאפשר לאדים לצאת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
שים את המשולשים על ניירות האפייה המוכנים. מקררים עד להתייצבות, כ-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
אופים את המחזורים עד שהם מתחילים לצבוע, כ-15 דקות. הופכים את ניירות האפייה מלמעלה למטה. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות צלזיוס, וממשיכים לאפות עד שהכדורים יציבים וזהובים, 10 עד 15 דקות יותר. מצננים לפחות 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב קרמל וגלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
מים רגיליםמים רגילים
10
על אש נמוכה מערבבים את המים והסוכר בסיר עם תחתית בינונית. מבשלים עד שהסוכר נמס, כ-5 עד 10 דקות. לא לערבב. הגבירו את האש לבינונית והרתיחו ללא מכסה עד שהסוכר הופך לחום ערמונים חם (בערך 350 מעלות פרנהייט במדחום לממתקים), כ-5 עד 7 דקות, מערבבים בעדינות את המחבת כדי לערבב את התערובת. זהירות - התערובת חמה במיוחד!
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
צפו בתערובת בזהירות רבה בסוף, כי היא תעבור מהר מאוד מקרמל לשרוף. מכבים את האש, ועומדים מאחור כדי למנוע התזה. מוסיפים לאט את השמנת. אל תיבהלו - הקרם יבעבע בעוצמה, והקרמל יתמצק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12
מבשלים על אש קטנה תוך ערבוב מתמיד עד שהקרמל נמס והרוטב חלק, כ-2 דקות. מניחים לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר, לפחות 4 שעות. זה יתעבה בזמן שהוא יושב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי למחזור. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות ודביקות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.