מחית תפוחי אדמה בחמאה
מחית תפוחי אדמה בחמאה יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם פלפל, מלח, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו מחית תפוחי אדמה בחמאה, מחית תפוחי אדמה בחמאה, ו מחית תפוחי אדמה בחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר ומכסים במים קרים.
מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד שתפוחי האדמה נופלים ממזלג כאשר מנוקבים, כ -20 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה, שומר על 1/2 כוס של נוזל הבישול. באמצעות ריסר תפוחי אדמה או מסננת ומרית גומי, לחץ בעדינות על תפוחי אדמה מעל קערה גדולה.
מערבבים את החמאה, מלח, חלב חמאה, בצל ירוק ומערבבים כדי להתמזג.
הוסף כף או 2 של נוזל בישול במידת הצורך כדי לקבל עקביות הרצוי. מלח ופלפל בנדיבות ומגישים.