קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
אירועיםסופרבול
מגזין

מטבל ארטישוק פלורנטין

מטבל ארטישוק פלורנטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טבילה ארטישוק פלורנטין. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 819 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך תרד, שיני שום, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מטבל סרטן ארטישוק, אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, ו מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון.

הוראות

1
מסננים תרד; לחץ בין שכבות של מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
2
שלב תרד, לבבות ארטישוק, ואת 5 המרכיבים הבאים בקערה, ערבוב טוב. כף לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 11" x 7".
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוקלבבות ארטישוק
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
מערבבים פירורי לחם וחמאה; מפזרים על תערובת תרד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
תרדתרד
חמאהחמאה
4
אופים, חשוף, ב 375 במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מגישים עם קרקרים שונים, צ ' יפס בייגל, או מקלות לחם.
מרכיבים שתצטרך
בייגל צ ' יפסבייגל צ ' יפס
קרקריםקרקרים
6
הערה: כדי לקבל 1 1/2 כוסות פירורי לחם צרפתי, לקרוע חתיכת באגט. דופק במעבד מזון עד פירורים גס טופס. למדוד פירורים, לקרוע את נתח אחר, וחזור על הליך עד שאתה מקבל 1 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון