קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

מטבל בצל במחבת

מטבל בצל במחבת
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני אכילה, אז נסו מטבל בצל במחבת. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 2 גרם חלבון , 31 גרם שומן ובסך הכל 299 קלוריות . תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. גשו לסופר וקנו פלפל, שמנת, פלפל קאיין גרוס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הסופרבול . 84 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . עם ציון של 16% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: מטבל בצל במחבת , מטבל בצל במחבת ומטבל בצל מטוגן .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
חותכים את הבצלים לשניים ואז פורסים אותם לחצאי עיגולים בעובי 1/8 אינץ'. (יהיו לך בערך 3 כוסות בצל.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת רגילה או גבינת שמנת צמחונית, חתוכה לחתיכותגבינת שמנת רגילה או גבינת שמנת צמחונית, חתוכה לחתיכות
3
מחממים את החמאה והשמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פרוסות שוקולד (בערך 24 קרקרים)פירורי פרוסות שוקולד (בערך 24 קרקרים)
ספרינקטורס, אופציונליספרינקטורס, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 סטייקים עם עצם כתף חזיר, בערך 3 פאונד6 סטייקים עם עצם כתף חזיר, בערך 3 פאונד
4
מוסיפים את הבצל, הקאיין, המלח והפלפל ומטגנים 10 דקות. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עוד 20 דקות עד שהבצלים משחימים ומקורמלים. מניחים לבצלים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
גבינת שמנת רגילה או גבינת שמנת צמחונית, חתוכה לחתיכותגבינת שמנת רגילה או גבינת שמנת צמחונית, חתוכה לחתיכות
רוזמרין טרי נוסף לא חובהרוזמרין טרי נוסף לא חובה
גלידת לימון, מרוככתגלידת לימון, מרוככת
5
מניחים את גבינת השמנת, השמנת החמוצה והמיונז בקערת המיקסר החשמלי המצויד בחיבור ההנעה ומקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מבושלת או ירקאפונה מבושלת או ירק
קיסמים מצומצמיםקיסמים מצומצמים
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
תפוחי עץ קלופים פרוסים דק (בערך 5 גדולים)תפוחי עץ קלופים פרוסים דק (בערך 5 גדולים)
6
מוסיפים את הבצל ומערבבים היטב. טועמים לתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
חרדל צהוב, לא חובהחרדל צהוב, לא חובה
גבינת שמנת רגילה או גבינת שמנת צמחונית, חתוכה לחתיכותגבינת שמנת רגילה או גבינת שמנת צמחונית, חתוכה לחתיכות
7
מגישים בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב מטבל בצל עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לואי רודרר קריסטל ברוט. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-299 דולר.
לואי רודרר קריסטל ברוט
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות וינומיות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.