קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

מטבל סלסה תירס

מטבל סלסה תירס
מטבל סלסה תירס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הר ד ' אובר שלך. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 222 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. אם יש לכם תירס, שמנת, גבינת צ'דר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו בייקון החווה תירס לטבול, הליבוט בגריל עטוף בקליפת תירס עם סלסת תירס חרוכה, ו סלסת תירס ושעועית בגריל עם שבבי תירס אפויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים בקערה סלסה, תירס, גבינת צ ' דר, שמנת חמוצה ומיונז. מקררים עד להתקררות, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
מיונזמיונז
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
סלסהסלסה
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

ציוד

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

טובלים רוטב בתפריט? נסה להתאים עם רוזוולט נוצץ ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מנות ראשונות, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים.
זוהר, מסמיקצבע עם פרלג עדין מפתה נעים, עז ופירותי על האף; מעורר זיכרונות מפרחי ויסטריה ותפוחי רנטה מעורבבים היטב ונעימים להפליא; רך וחלק על החיך עם תווים פרחוניים ורמז לשקדיםמצוין כאפריטיף וליווי אידיאלי למתאבנים, ריזוטו, פרחי קישואים מטוגנים ודגים בגריל
זוהר, מסמיקצבע עם פרלג עדין מפתה נעים, עז ופירותי על האף; מעורר זיכרונות מפרחי ויסטריה ותפוחי רנטה מעורבבים היטב ונעימים להפליא; רך וחלק על החיך עם תווים פרחוניים ורמז לשקדיםמצוין כאפריטיף וליווי אידיאלי למתאבנים, ריזוטו, פרחי קישואים מטוגנים ודגים בגריל
Luminous, blushcolor with a seductively delicate perlage Pleasant, intense, and fruity on the nose; evokes memories of wisteria flowers and Renetta apples Well blended and delightfully pleasing; soft and smooth on the palate with floral notes and a hint of almondExcellent as an aperitif and an ideal accompaniment to hors d'oeuvres, risotto, fried zucchini flowers, and grilled fish