מיונז אנשובי
מיונז אנשובי נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 5 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. אם יש לכם אנשובי שטוח, שמן זית, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו ארטישוק קליפורני עם מיונז אנשובי, קלמרי מטוגן עם מיונז אנשובי חריף, ו ויניגרט אנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שום וחלב בסיר כבד 1-1/2 ליטר ומבשלים בעדינות על אש נמוכה, חשוף, עד השום הוא רך מאוד, על 20 דקות. מגניב מעט, על 5 דקות, ואז תערובת טהורה עם אנשובי, שמן, ומיונז בבלנדר עד חלקה. (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים.)
הוסף עוד חלב רזה במידת הצורך.
הערה של טבחים:מיונז אנשובי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.