קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות8
מגזין

מילוי בטטה עם בייקון ותימין

מילוי בטטה עם בייקון ותימין
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ביסקוויטים בטטה עם בייקון ותימין, מילוי בטטה וחמוציות + סאנשיין מתוק בגידה, ו פנקייק בטטה, בצל ותימין.

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים to350°F.
2
מורחים קוביות לחם בשכבה אחתגליון אפייה; אופים עד כמעט מוצקכדי לגעת, כ 10 דקות. מגניב. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. אחסן ב airtightcontainer בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים קוביות לחם בקערה גדולה במיוחד.מבשלים בייקון בסיר גדול כבד מעל mediumheat עד פריך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים ולהשליך את כל אבל 3 כפות טפטופיםכסף מן הסיר; מניחים סיר overmedium-חום גבוה.
5
מוסיפים חמאה, ואז מתוקעגבניות, בצל, סלרי, טימין, ומלח גס 1 1/4teepoons לסיר. Sauté עד onionsare רך מעט אבל לא חום, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים מיץ תפוזים ומביאים לרתיחה; מבשלים עדתפוחי אדמה מתוקים הם כמעט רכים ומיץ הואכמעט נספג, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים בייקון ותערובת בטטה לקערה עם עוגיות לחם. מתבלים עם יותר מלח ופלפל שחור טרי. מגניב במקצת. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
8
מחממים תנור ל 177°. חמאה 15 x 10 x 2 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
9
לטאטא ביצים 1/3 כוסות מרק עוף בקערה בינונית toblend; להוסיף מלית לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
10
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה.
11
אופים מלית חשופה עד העליון איי השחמה פריך סביב הקצוות, 50 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
12
בתיאבון