מילוי לחם בסיסי
מילוי לחם בסיסי עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך בצל, מרק עוף, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מילוי תפוחים ומרווה בסיסי, לחם לבן בסיסי (עבור מכונת לחם), ו לחם צימוקים בסיסי או לחם חמוציות.
הוראות
במחבת מעל חום בינוני גבוה, לחמם 1/2 כוס מרק העוף.
מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 10 דקות עד הבצל התרכך.
בקערה, לשלב את הבצל מבושל, מרק שנותר, לחם, פפריקה, תחליף ביצה ומלח ופלפל.
מניחים תערובת בתוך חלל של תרנגול הודו או מניחים אותו בצלחת תבשיל. אם המילוי הוא להיות אפוי בנפרד מן טורקיה, מקום מלית בתנור 350 מעלות מחומם מראש ואופים במשך 45 דקות.
מוסיפים 1 כוס פטריות פרוסות (לבן או פראי).
מוסיפים 1 כוס קצוצה משמש מיובש, תפוחים, תאנים, חמוציות או דובדבנים. לחם תירס מלית: להחליף 3 כוסות של לחם דגנים מלאים עם 3 כוסות לחם תירס.