מילקשייק שוקו חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל מילקשייק שוקו חם. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. 670 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם שוקולד, חלב מלא שומן, גלידת ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. מתכונים דומים: מילקשייק ריבת חלב עם שוקולד חמאת בוטנים פאדג'חם, מילקשייק בורבון דובדבן צלוי עם פאדג'חם, ו מילקשייק סופגניית שוקולד.
הוראות
לשבור שוקולד רגיל 200 גרם (השתמשתי 70% קקאו) לקוביות ולשים לתוך מחבת עם 600 מ " ל חלב מלא שומן. בעדינות לחמם עד שהשוקולד נמס, ואז להביא כמעט לרתיחה, לטאטא באופן קבוע עד אפילו וחלק. ניתן לעשות קדימה, ואז מקורר עד 2 ימים.
לחמם מחדש במידת הצורך, לטאטא, ואז מצקת או לשפוך לתוך כוסות אטום או ספלים. למעלה עם גלידה וניל סקופים ומרשמלו מיני.
הוסף לגימה של רום או ברנדי למבוגרים, אם אתה רוצה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי למילקשייק. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "