קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

מיני טארט מסקרפונה תותים

מיני טארט מסקרפונה תותים
אם יש לך בערך 35 דקות לבלות במטבח, טארט מסקרפונה מיני תות עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן לנסות. מתאים ל-12 מנות. לקינוח הזה יש 136 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-7 גרם שומן למנה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האם. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח כשר, בצק פיצה וחופן מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 12%, וזה די גרוע. מתכונים דומים: מיני קאפקייקס מסקרפונה עם זיגוג תותים, עוגות גבינה מיני מסקרפונה עם ציפוי בלסמי תות ומיני טארט ריבס תותים.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
אבזור מיוחד: חותכן עוגיות עגול בגודל 3 אינץ'
מרכיבים שתצטרך
8 תותים גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות דקות8 תותים גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות דקות
ציוד שתשתמש בו
תותים, קלופים וחתוכים לקוביות דקותתותים, קלופים וחתוכים לקוביות דקות
3
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בתבנית אפייה מסיליקון או בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
בקערה קטנה מוסיפים 1/2 כוס סוכר ואת המלח. מערבבים לאיחוד ויוצקים כמחצית ממנו באופן שווה על משטח עבודה. בעזרת הידיים, לוחצים את הבצק לתוך הסוכר ומרדדים לדיסק שטוח, בעובי של כ-1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מפזרים את 1/2 הסוכר הנותר באופן שווה על חלקו העליון של הבצק ולוחצים עליו כמה פעמים כדי להידבק. בעזרת מערוך, מרדדים את הבצק לעובי של כ-1/8 אינץ', הופכים ומתהפכים תוך כדי רידוד כדי לשלב את הסוכר בבצק וכדי למנוע ממנו להידבק למשטח. בעזרת חותכן עגול בגודל 3 אינץ', חותכים 12 עיגולי בצק ומסדרים אותם על תבנית האפייה המרופדת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
6
מעבירים לתנור ואופים עד שהם פריכים וזהובים, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי את העיגולים הפריכים על התבנית.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
בינתיים, יוצקים את החומץ הבלסמי לסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עד לקבלת תערובת סמיכה וסירופית, כ-4 דקות; זה עדיין צריך להתערבל במחבת. אם סמיך מדי, פשוט מוסיפים בערך כפית בלסמי, מערבבים ומורידים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
שמים את התותים בקערה קטנה ומפזרים עליהם 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
תנו להם לעמוד עד שהם עסיסיים, 5 עד 10 דקות. להרכבת הטארטים מורחים כ-2 כפיות מסקרפונה על כל עיגול בצק פריך בעזרת כף או מרית אופסט קטנה. בעזרת כף לנקז את כל הנוזלים העודפים, שים על גבי כל טארט ככף 1 של קוביות תותים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
מסקרפונהnameמסקרפונהname
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
11
מזלפים מעט סירופ בלסמי על הטארטים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
12
הערת הטבח: את שאריות הבצק המסוכר ניתן לזרוק עם קינמון ולאפות בתנור 400 מעלות F עד להשחמה ופריכה כפינוק לקטנטנים. שאריות תותים או סירופ בלסמי טעימים על גלידה!
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב טארט עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Weinert Cavas de Weinert. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-26 דולר.
ויינרט קאבס דה ויינרט
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.