קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

מיני לחמניות וניל עם זיגוג שעועית וניל

מיני לחמניות וניל עם זיגוג שעועית וניל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מיני לחמניות וניל עם זיגוג וניל. מתאים ל-24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 277 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. אם יש לך ביצה, קורטוב של מלח, שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. נסו מיני וניל שעועית ביסקוויטים, ביסקוויטים שקדים Oat עם זיגוג וניל מומלח, ו לחמניות עוגת תות עם זיגוג שעועית וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הלחמניות: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לפצל את פולי הווניל בחצי לאורכו לגרד את כל וניל "קוויאר" בפנים. מערבבים את הקוויאר לתוך השמנת. להפריש במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קוויארקוויאר
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לנפות יחד את הקמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
חותכים את החמאה הקרה לטפיחות, ולאחר מכן להשתמש חותך מאפה או שני סכינים לחתוך את החמאה לתוך הקמח. להמשיך עד התערובת דומה פירורים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפיםחותך מאפים
4
מערבבים את קרם וניל עם הביצה, ולאחר מכן לשלב עם תערובת הקמח. מערבבים בעדינות עם מזלג רק עד שהוא מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
5
להפוך את הבצק על משטח מקומח ולחץ אותו קלות יחד עד שהוא יוצר מלבן מחוספס. (
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
התערובת תהיה די מתפוררת.) השתמש מערוך לגלגל לתוך מלבן על 12-by-7 אינץ 'ו 1/2-ל-3/4 אינץ' עבה. השתמש בידיים שלך כדי לעזור עם להרכיב במידת הצורך. ואז לחתוך את המלבן לתוך 12 ריבועים סימטריים / מלבנים. לאחר מכן, לחתוך כל ריבוע / מלבן בחצי באלכסון, כדי ליצור שני משולשים.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
7
העברה לקלף או אפיית מחצלת מצופה גיליון עוגיות ואופים במשך 18 דקות, הסרת מהתנור רק לפני שהם מתחילים להפוך זהב. אפשר להתקרר במשך 15 דקות על גיליון העוגיות, ולאחר מכן להעביר מתלה קירור להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
8
עבור זיגוג: לפצל את שעועית וניל חצי לאורכו לגרד את הקוויאר. מערבבים את הקוויאר לתוך החלב. להפריש במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
קוויארקוויאר
זיגוגזיגוג
חלבחלב
9
מערבבים את אבקת הסוכר והמלח עם חלב וניל, מוסיפים עוד אבקת סוכר או חלב במידת הצורך כדי לקבל את המרקם הנכון. מערבבים או להקציף עד חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
אחד בכל פעם, בזהירות להטביע כל לחמניה מקורר בזיגוג, הופך אותו במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
11
העברה לנייר קלף או מתלה הקירור. אפשר את הזיגוג להגדיר לחלוטין, כשעה. ביסקוויטים יישארו כמה ימים אם מזוגגים.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מתלה תילמתלה תיל