תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מיני לחמניות וניל עם זיגוג וניל. מתאים ל-24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 277 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. אם יש לך ביצה, קורטוב של מלח, שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. נסו מיני וניל שעועית ביסקוויטים, ביסקוויטים שקדים Oat עם זיגוג וניל מומלח, ו לחמניות עוגת תות עם זיגוג שעועית וניל (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הלחמניות: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לפצל את פולי הווניל בחצי לאורכו לגרד את כל וניל "קוויאר" בפנים. מערבבים את הקוויאר לתוך השמנת. להפריש במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
וניל
קוויאר
קרם
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לנפות יחד את הקמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
3
חותכים את החמאה הקרה לטפיחות, ולאחר מכן להשתמש חותך מאפה או שני סכינים לחתוך את החמאה לתוך הקמח. להמשיך עד התערובת דומה פירורים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפים
4
מערבבים את קרם וניל עם הביצה, ולאחר מכן לשלב עם תערובת הקמח. מערבבים בעדינות עם מזלג רק עד שהוא מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
וניל
קרם
קמח לכל מטרה
ביצה
5
להפוך את הבצק על משטח מקומח ולחץ אותו קלות יחד עד שהוא יוצר מלבן מחוספס. (
מרכיבים שתצטרך
בצק
6
התערובת תהיה די מתפוררת.) השתמש מערוך לגלגל לתוך מלבן על 12-by-7 אינץ 'ו 1/2-ל-3/4 אינץ' עבה. השתמש בידיים שלך כדי לעזור עם להרכיב במידת הצורך. ואז לחתוך את המלבן לתוך 12 ריבועים סימטריים / מלבנים. לאחר מכן, לחתוך כל ריבוע / מלבן בחצי באלכסון, כדי ליצור שני משולשים.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
7
העברה לקלף או אפיית מחצלת מצופה גיליון עוגיות ואופים במשך 18 דקות, הסרת מהתנור רק לפני שהם מתחילים להפוך זהב. אפשר להתקרר במשך 15 דקות על גיליון העוגיות, ולאחר מכן להעביר מתלה קירור להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מתלה תיל
תנור
8
עבור זיגוג: לפצל את שעועית וניל חצי לאורכו לגרד את הקוויאר. מערבבים את הקוויאר לתוך החלב. להפריש במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
קוויאר
זיגוג
חלב
9
מערבבים את אבקת הסוכר והמלח עם חלב וניל, מוסיפים עוד אבקת סוכר או חלב במידת הצורך כדי לקבל את המרקם הנכון. מערבבים או להקציף עד חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
אחד בכל פעם, בזהירות להטביע כל לחמניה מקורר בזיגוג, הופך אותו במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
11
העברה לנייר קלף או מתלה הקירור. אפשר את הזיגוג להגדיר לחלוטין, כשעה. ביסקוויטים יישארו כמה ימים אם מזוגגים.