מיני פשטידות בטטה
מיני פשטידות בטטה דורש כ 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 24. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 70 קלוריות. 115 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לך סוכר, חמוציות, חלבונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. הציון הזה די טוב. נסו מיני פשטידות בטטה, מיני פשטידות בטטה, ו מיני פשטידות בטטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים את הבטטה בסיר עם מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד למכרז מזלג, כ -5 דקות.
מסננים ומועכים בעזרת מזלג או מועך תפוחי אדמה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס). מחלקים את קרום העוגה ל -24 כדורים קטנים. לחץ אותם לתוך כוסות של שתי 12 כוס מיני מאפין מחבתות כדי להפוך קלתית פגזים. הניחו בצד.
כף את הבטטה לבלנדר או למעבד מזון, והוסף את החלב המאודה, החלבונים, הסוכר הלבן, הסוכר החום, הקינמון, אגוז המוסקט והציפורן. פירה עד לקבלת תערובת חלקה. כפית על 1 כף של תערובת זו לתוך כל פגז טארט.
אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם המוחדר לאחת הטארטים יוצא נקי. מצננים במחבתות מעל רשת.
מקשטים כל טארט בחצי חמוציות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, יציאה, ריזלינג, Moscato Dasti, Zinfandel
ניתן לשלב פאי בטטה עם שרי שמנת, יין מבעבע ופורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "