מיני קיש עם חג ההודיה
קיש מיני עם חג ההודיה יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל של 477 קלוריות. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שאלוט, תיבול עופות, בצק פאי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו שאריות קיש הודו (יום אחרי חג ההודיה), מיני קיש, ו מיני קיש (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
במחבת מטגן גדולה על אש בינונית - גבוהה, מוסיפים את החמאה. אפשר לחמאה להשחים למשך 1 עד 2 דקות ואז להוסיף את המרווה.
מוסיפים את השאלוט והשום ומבשלים עד לריכוך, כ -2 עד 3 דקות
מוסיפים את הלחם ומבשלים 1 עד 2 דקות. מערבבים פנימה את תיבול המרק, החמין והעופות ומשלבים היטב.
מסירים מהאש. חתיכות קטנות של הלחם הממולא על דף עוגיות קטן מרופד קלף. מכניסים לתנור לייבוש ופיתוח מרקם קלוי, בערך 6 עד 7 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
מרדדים את בצק הפאי על משטח מקומח קלות. בעזרת חותך ביסקוויטים בגודל 3 אינץ', אגרוף סיבובי בצק. (צריך לקבל 6 לכל סיבוב בצק.) מעצבים את סיבובי בצק הפאי לתבנית מיני מאפין מרוססת קלות בעזרת כוס זריקה כדי ללחוץ את הבצק לתבניות. פירס כל בצק יצוק עגול כמה פעמים עם מזלג, להיות בטוח כדי לקבל את הצדדים פירסינג גם כן.
אופים עד להשחמה קלה, בערך 6 עד 7 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
מנמיכים את התנור ל 325 מעלות פ. בכוס מדידה גדולה מקציפים את הביצים וחצי וחצי בקצף עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את העירית, המלח והפלפל.
מערבבים היטב. שים כמה קרוטונים של מלית בכל פגזים פאי אפוי העליון עם כמה פירורי גבינת עיזים.
יוצקים את תערובת הקיש לכל קליפה. (זה בסדר אם הביצה דולפת מהקליפה.)
אופים את מיני הקישים עד שהביצים מתייצבות, בערך 15 עד 20 דקות.
מוציאים אותם מהתנור ומסדרים אותם על מגש הגשה.