בשר בקר מינסטרונה הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם גזר, בקר טחון, פתיתי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 15 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מרק הירקות והמינסטרונה - לה בויון דה ל ' לגומס ולה מינסטרונה, מינסטרונה ירקות, ו מינסטרונה ירקות קיץ.
הוראות
1
בסיר גדול מבשלים בייקון ובשר בקר טחון עד שהוא עשוי היטב, ומפרקים את הבקר בזמן שהוא מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים את השומן ומוסיפים גזר, שום, בצל וסלרי. מתבלים עם עלה הדפנה, הבזיליקום, הרוזמרין ופתיתי הפלפל האדום. מבשלים כ -5 דקות או עד שהבצל שקוף. מערבבים פנימה עגבניות וציר בקר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מלאי בשר
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
3
מבשלים כ -20 דקות ואז מכניסים את גרגירי החומוס והספגטי השבור. מבשלים מכוסה, כ -10 דקות או עד שהספגטי הוא אל דנטה.