מירליטונים ממולאים על חוף הים (צ'יוטה)
צריך תוספת חלב חינם? מירליטונים ממולאים על חוף הים (Chayote) יכולים להיות מתכון אדיר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך להשתמש תיבול קריאולי, סלרי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: Crawfish-ממולאים Mirlitons, שרימפס וסרטנים ממולאים Mirlitons, ו Chayote עם גבינה (ממולא & אפוי).
הוראות
הסר מהמים ולהניח בצד להתקרר. מחממים תנור ל 204°. לאחר mirlitons הם מגניבים מספיק כדי לטפל, לחתוך אותם חצי לאורכו (חיתוך דרך הצד הרחב ביותר) ולהסיר את הזרע. השתמש בכפית אשכולית או כדור מלון כדי להסיר את הבשר מהמרכז; הקפד לשמור על הקליפה בעובי של 1/4 אינץ ' מכל הצדדים. בקערה גדולה, מועכים את עיסת mirliton ומניחים אותו בצד. מועך את הטופו ומוסיף אותו לעיסת mirliton. במחבת לא מקל ריססו קלות עם שמן זית, לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להשחים.
מוסיפים את הסלרי, הגזר והפלפל ומבשלים עוד 3 דקות.
מוסיף את הירקות המוקפצים לתערובת טופו-mirliton. מערבבים את הפטרוזיליה, פירורי לחם, תיבול המפרץ הישן, wakame (ירק ים), ועמילן תירס.
מפזרים את קונכיות מירליטון במלח ופלפל, אם תרצה בכך, וממלאים אותם בתערובת הטופו, מעמיסים את התערובת מעל כל מירליטון.
מפזרים את צמרות עם panko או פירורי לחם יבשים, לחיצה עליו בקלילות.
מניחים אותם בתבנית אפייה גדולה ומכניסים אותם לתנור.
אופים במשך כ 30-40 דקות, עד צמרות משחימים קלות.
מגישים עם רוטב טרטר או רוטב קוקטייל חריף. (רוטב טרטר עשוי בקלות עם מיונז טבעוני ותבלינים מתוקים; הפוך רוטב קוקטייל באמצעות קטשופ, חזרת מוכנה, ורוטב חם, לפי הטעם.)