מלון בנמל ג'לי
אם יש לך מים, ג'לטין, מיץ לימון מתוח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק מלון עם סירופ פורט ופנצ'טה, ג'לי מלון: בישול איטי קל, ו מחיאות כפיים סוערות: עוגות נמל שוקולד מתוק, סירופ הפחתת יין פורט, מילוי קרם פרש פטל, מוס שוקולד צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מפזרים ג ' לטין על מים ולתת לרכך 1 דקה.
תערובת ג 'לטין חום מעל חום מתון, ערבוב, עד ג' לטין הוא מומס.
מוסיפים סוכר ונמל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 3 דקות.
הסר מחבת מחום ומערבבים מיץ לימון. ג ' לטין פורט מגניב לטמפרטורת החדר.
זרעי מלון לחתוך לתוך 1/4 אינץ ' עבה טריזים. להשליך רינד לחתוך מספיק פלחי לרוחב לחתיכות 1/4 אינץ ' למדוד 1 כוס. מחלקים מלון בין ארבעה ramekins 3/4 כוס או קערות ויוצקים נמל ג ' לטין על זה. Jellies Chill, מכוסה, עד שנקבע, לפחות 6 שעות, ועד 1 יום.