מלית Multigrain עם אגוזים ופירות יבשים הוא מנת תוספת צמחונית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 370 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם ביצים, בצל, קורניתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו, קוסקוס מתוק עם אגוזים ופירות יבשים, ו סלט קינואה עם פירות יבשים ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות f וחמאה צלחת אפייה 3 ליטר. ממיסים 8 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מוסיפים את הבצל, התפוחים והקורנית, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים, עד שהבצל רך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תפוח
בצל
טימין
3
מוסיפים את השקדים, האגוזים, גרעיני חמניות, אוכמניות מיובשות וחמוציות מיובשות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות מיובשות
חמוציות מיובשות
גרעיני חמניות
שקדים
אגוזי מלך
4
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק
5
לטאטא את הביצים והפטרוזיליה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
מוסיפים את הלחם, ואז יוצקים את תערובת המרק וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
לחם
מרק
7
להעביר את המילוי לתבנית אפייה מוכנה נקודה עם הנותרים 1 כף חמאה. מכסים בנייר אלומיניום ואופים 30 דקות, ואז לחשוף ולאפות עד הזהב, על 30 דקות יותר.