קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות26
מגזין

מלית Tamale

מלית Tamale
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל טמל מלית. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 10 . מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך בצל ירוק, שומן חזיר, מאסה הרינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: עוגת טמלה, עוגת טמלה, ו עוגת טמלה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
מחממים את המטגן. חצי את poblanos לאורכו ולהסיר את הגבעולים והזרעים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblanoפלפל Poblano
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
3
מקום לחתוך בצד למטה על תבנית אפייה צלייה עד השחמה כתמים, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים 5 דקות בצד. לקלף את העור, ואז בערך לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
5
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מערבבים את השומן, אבקת אפייה ו 1 כפית מלח בקערה גדולה ומערבבים עם כף עץ עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
שומן חזירשומן חזיר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
קערהקערה
7
לטאטא את masa harina, 2 כוסות מים חמים ואת המרק בקערה נפרדת; להוסיף לתערובת השומן ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
מרקמרק
מיםמים
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את הבצל הירוק, שום, צ ' יפוטלים, כמון ותפוז גרידה ומבשלים, ערבוב, עד הבצל הירוק הם רכים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
בצל ירוקבצל ירוק
שוםשום
כמוןכמון
10
מוסיפים את הבננות, poblanos קלוי וצלפים ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
פלפל Poblanoפלפל Poblano
צלפיםצלפים
מלחמלח
11
בעדינות לערבב את תערובת בצל ירוק לתוך תערובת מאסה. קו 9 על 13 אינץ ' אפייה צלחת עם עלי בננה, חוצה אחד על השני, ולהוסיף את המילוי. מקפלים את עלי הבננה על המילוי, תוחבים אותם לאטום. מכסים בנייר אלומיניום ואופים עד למילוי מוגדר, על 1 שעה, 15 דקות, חושף באמצע.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
בצל ירוקבצל ירוק
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
12
צילום: קאנה אוקדה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. שכני רחוב וויליאמס סלאם ווסטסייד פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 140 דולר לבקבוק.
Williams Selyem Westside Road Neighbors Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Neighbors Pinot Noir
חזיז של יין, 2015 Westside Road השכנים הוא נפץ הן באף והן על החיך. פטל שחור וניחוחות דובדבן שחור משלימים עם רמזים של ארז, allspice, וניל, תה שחור. הערה מסקרנת של זרעי סלרי מתחמים נוספים האף יוצא מן הכלל. צעיר חצוף, המרקם הוא מעולה עם עמוד השדרה של חומציות מרעננת ואדמניות loamy כי מעביר טעמים של דובדבן בינג בהיר פטל. היין מסתיים בטנינים מזוקקים דמויי תה וסלע מרוסק וגימור מינרלי. יין שאסור לפספס!