מלית כיסונים
מילוי כיסונים יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 126 גרם של שומן, וסך הכל 1271 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, תפוח סבתא סמית, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. נסו chickpea fritters, איך לעשות chickpea fritters / chana vadas, כיסוני תרד, איך להכין כיסוני תרד / palak pakoras, ו כיסוני אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני. כאשר הקצף שוכך, מוסיפים בצל, תפוח וסלרי. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בצל, תפוח וסלרי התרככו, אבל לא השחמה, כ 7 דקות. מערבבים מרווה וקורנית ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
הסר מחום ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
כדי להפוך את הבלילה: מערבבים יחד קמח, קמח תירס, חלב חמאה, ביצים, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה. מערבבים בתערובת בצל ותפוח.
מחממים שמן ל 191° בסיר גדול או תנור הולנדי על חום גבוה. באמצעות כף עוגיות או שתי כפות, טיפת כפות ערמות של הבלילה לתוך שמן ומטגנים עד חום זהוב, מרפרף באמצע הבישול, על 5 דקות בסך הכל.
הסר לצלחת מרופדת מגבת נייר כדי לנקז. מתבלים עם מלח נוסף לפי הטעם, ולאחר מכן מגישים מיד.