מלית לחם ינקי בסיסית
ניתן להכין את המתכון של מלית לחם יאנקי בסיסית תוך כ-30 דקות . מתאים ל-15 ומחירו 69 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -12 גרם חלבון , 12 גרם שומן , ובסך הכל 282 קלוריות . זה מושלם לחג ההודיה . 40 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב בתור תוספת לא יקרה. גשו לסופר וקנו נקניק חזיר טחון, חמאה, סלרי ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 59% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מלית לחם תירס ערמונים תפוחים טבעוניים , קרם חמאה בסיסי וקאפקייקס שוקולד בסיסיים .
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מניחים נקניק חזיר במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה.
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מניחים את הסלרי והבצל בסיר, מבשלים לאט ומערבבים עד שהם רכים.
מערבבים יחד את הנקניק, הסלרי, הבצל, הלחם, המרווה, המלח והפלפל בקערה גדולה.
יוצקים לתערובת את הביצים ומרק העוף. השתמש בעוד מרק במידת הצורך. המלית צריכה להיות לחה, לא דייסית.
מהדקים את התערובת לתבנית האפייה.
אופים שעה בתנור שחומם מראש, או עד שהחלק העליון שחום ופריך.