מלית ללא לחם
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו מלית ללא לחם. מתכון זה מכין 8 מנות עם 122 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן זית, פלפל גרוס, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 38%. ציון זה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: בלט ללא לחם, תרנגול הודו ללא לחם, ו ללא לחם איטלקי תת כריך.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה מזכוכית בתרסיס בישול.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה. מבשלים את הפטריות, השום, הסלרי והבצל בשמן הזית 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את המים והחמין; מבשלים ומערבבים עד להמסת החמין.
שלב בקערה את שעועית הגרבנזו, הביצה, המרווה, המלח והפלפל. מועכים יחד עם הידיים עד לערבוב יסודי; מערבבים פנימה את תערובת הירקות; מעבירים לתבנית האפייה המוכנה. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש 30 דקות; מסירים את נייר הכסף ואופים ללא כיסוי עוד 10 עד 15 דקות.