מלית מחמצת נקניק
מלית מחמצת נקניק עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 10 גרם חלבון , 13 גרם שומן ובסך הכל 238 קלוריות . , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך בצל, שיני שום, חמוציות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . עם ציון של 29% , המנה הזו לא כל כך נהדרת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מלית נקניק מחמצת , מלית ללחם נקניקיות וחמצת ומלית נקניק טבעוני .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות. בתנור הולנדי, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; לנקז.
מעבירים לקערה גדולה. באותה מחבת מטגנים פטריות, בצל וסלרי בשמן עד לריכוך.
מוסיפים לנקניק לחם, ארטישוק, גבינה, חמוציות, תיבול עופות, רוזמרין, מלח, פלפל ופטריות.
להקציף ביצה ומרק; יוצקים על תערובת הלחם וזורקים לציפוי.
מעבירים ל-13x9 אינץ' משומן. תבנית אפייה (המנה תהיה מלאה).
אופים, ללא כיסוי, 30-35 דקות עד שהחלק העליון משחים קלות ומדחום קורא לפחות 160 מעלות.