מלית נקניק ארטישוק
מלית נקניק ארטישוק דורשת כ-50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 8 גרם חלבון ו-20 גרם שומן. תמורת 95 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב בתור תוספת לא יקרה. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. גשו לסופר וקנו מלח, מטבל תרד וארטישוק, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 34%, וזה לא כל כך יוצא דופן. מתכונים דומים: מלית/רוטב ארטישוק-נקניק, מלית ארטישוק, נקניק וגבינת פרמזן, ומלית ארטישוק, נקניק ופרמזן (דל פחמימות).
הוראות
מניחים קוביות לחם בקערה גדולה; לְהַפְרִישׁ. מפוררים נקניק לתוך מחבת גדולה; מבשלים על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; לנקז.
באותה מחבת מבשלים את הבצל, העגבניות והשום בחמאה במשך 4-5 דקות או עד שהירקות רכים.
להוסיף לתערובת הלחם; מערבבים פנימה נקניק.
בקערה קטנה מערבבים את מטבל הארטישוק, ציר העוף, הביצים, הפטרוזיליה, הבזיליקום, המלח והפלפל.
יוצקים על תערובת הלחם; לזרוק לשלב.
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 20 דקות. חושפים ואופים 15-20 דקות יותר או עד להזהבה.