מלכת פודינגים.
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו סוכר, ריבה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ריבס & ג'ינג'ר המלכה של פודינגים, תבשיל עוגת סיר המלכה, ו נשיפת המלכה.
הוראות
חמאה 2 ליטר תבשיל קדרה גבוהה צדדית. התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום תנור ל 163°. להביא קומקום גדול של מים לרתיחה.
מחממים חלב, חמאה, גרידת לימון, וסוכר 1/4 כוס בסיר בינוני על חום בינוני. מערבבים כל הזמן עד שהחלב חם, אבל לא רותח, החמאה נמסה, והסוכר מומס.
מקציפים חלמונים בקערה גדולה ואז מוסיפים לאט חלב, מקציפים כל הזמן.
מורחים פירורי לחם באופן שווה בתוך תבשיל קדרה בחמאה, ואז לשפוך תערובת חלב על פירורי לחם.
מניחים תבשיל במחבת צלייה, ולאחר מכן מוסיפים מים מבושלים עד שהוא הולך באמצע הדרך את הצדדים של התבשיל.
מניחים מחבת צלייה בתנור ומבשלים עד פודינג מוגדר אבל עדיין מתנועע במרכז, כ -25 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. לאחר חביצה מוגדר, להפיץ את הריבה באופן שווה על גבי.
באמצעות מיקסר עומד או יד, להכות את החלבונים ביצה עד מקציף. המשך להכות, תוך הוספת סוכר 3/4 כוס הנותרים. ממשיכים להכות עד הלבנים להחזיק פסגות רכות.
באמצעות שקית מאפה או מרית קטנה, מורחים מרנג באופן שווה על גבי פודינג. מקררים עד שמוכנים להגיש.
כאשר מוכן לשרת מתלה תנור להתאים למיקום הנמוך ביותר מחממים broiler גבוה. טוסט מרנג עד חום זהוב ומגישים מיד.